Rohkema info nägemiseks:

TÄHEMEES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilisi puidutöölahendusi, mis hõlmavad endas kohandatud puidust uste, akende ja treppide valmistamist vastavalt klientide vajadustele ja stiilieelistustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Sinu kodu unikaalseks muutmiseks vajad just õigeid uksi, aknaid, treppe ja mööblit, mis peegeldavad Sinu maitset ja stiili. Selleks oleme meie, Tähemees OÜ - spetsialistid puidutöö alal alates aastast 2000.

Meie kogemus ulatub aastakümnete taha ning me oleme pühendunud valmistama kõrgekvaliteedilisi puidust uksi, aknaid, treppe ja mööblit vastavalt Sinu unistustele. Olgu Sinu vajadused lihtsad või keerukad, meie meeskond suudab valmistada puidutöid igasuguse keerukusega.

  • Uksed: Valmistame nii sise- kui välisuksi alates korteritest kuni suursuguste mõisauksteni. Vanade ustega oskame käidelda hellalt, andes neile uue elu või valmistades täpse koopia, mis kannab endas ajaloolist hõngu.

  • Aknaid: Teeme ühe- ja kahekordseid aknaid vastavalt Sinu soovidele ja mõõtudele. Olgu vajadus siis standartsete või erikujuliste akende järele, meie meistrid on valmis väljakutseteks.

  • Trepid: Olgu Sinu maja sisekujundusel mõni eriline nõue, olgu selleks sirge tõus, nurga all või keerdtrepp, meie valmistame need vastavalt Sinu kodule sobivaks. Vajadusel integreerime ka metallkonstruktsioone, et tagada trepi vastupidavus ja turvalisus.

  • Mööbel: Unistad kordumatust mööblist, mis on valmistatud Sinu kodu ja mõõtude järgi? Meie teeme selle tõeks. Köögid, kapid, riiulid, voodid, lauad, toolid, riidekirstud - meie käest leiad kõik, mida vajad.

Meie meistrid hindavad vanade esemete ajaloolist väärtust ja suudavad neile anda uue elu. Kui vajad vanade uste, akende või mööbli restaureerimist või soovid midagi täiesti uut ja unikaalset, oleme meie õige valik.

Nüüd on Sinu võimalus luua oma kodus midagi erilist, midagi, mis kannab endas lugu ja karakterit. Võta ühendust Tähemees OÜ-ga ja avasta puidu meistrikunst, mis suudab muuta Sinu kodu tõeliselt ainulaadseks.

Võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse just Sinu kodu jaoks!

KONTAKT

TÄHEMEES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin B.

Olen äärmiselt rahul oma uue uksega. Töö oli kiire ja täpne ning uks näeb suurepärane välja!

- Rein D.

Trepid on täpselt sellised, nagu soovisin. Puhas töö ja tähelepanelik suhtumine klienti.

- Jaak S.

Mööbel on teostatud suurepärase käsitööga. Iga detail on hoolikalt tehtud. Mul on hea meel, et valisin Tähemees OÜ!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas kodule funktsionaalselt ilus ilme anda?

Kodu on koht, kus süda on, kuid trepid on selle hingekeha. Need mitte ainult ei ühenda erinevaid korruseid, vaid loovad ka silla praktilisuse ja esteetika vahele. Meie, Tähemees OÜ, mõistame, et trepp ei ole lihtsalt astmete jada; see on kunstiteos, mis ühendab funktsionaalsuse ja elegantsi, muutes kodu mitte ainult praktilisemaks, vaid ka kaunimaks ja isikupärasemaks. Meie puidust trepid on kui loodud selleks, et rääkida teie kodu loo. Olgu teie eelistuseks sirged ja minimalistlikud tõusud või keerukad nurgad ja kunstipärased keerdtrepid, meie meistrid valmistavad treppe, mis on täpselt teie

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada puidust ust?

Iga kodu on unikaalne lugu ja uksest astutakse sisse selle loo esimesse peatükki. See on hetk, mis jätab esmamulje, luues kodu atmosfääri ja stiili. Meie, Tähem
ssb.ee
Iga kodu on unikaalne lugu ja uksest astutakse sisse selle loo esimesse peatükki. See on hetk, mis jätab esmamulje, luues kodu atmosfääri ja stiili. Meie, Tähemees OÜ, mõistame sügavuti, kui tähtis on leida just õige uks, mis sobituks Teie koduga harmooniliselt. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma mitte ainult turvalisust, vaid ka meeldivat sisenemiselamust meie kätetööna valmistatud puidust uste kaudu. Meie uksed pole lihtsalt masstoodangu tulemus, vaid tõeline kunstiteos. Igaüks neist on valmistatud kogenud meistrite käe all, kes hindavad puidu ilu ja unikaalsust. Meie meistrid mitte ainult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.