Rohkema info nägemiseks:

AMERICAN BEAUTY OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4151; jälgijaid - 42. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta AMERICAN BEAUTY OÜ kohta arvamuslugu!"

AMERICAN BEAUTY OÜ hetkeolukord

Juba 4151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 42 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 191 korda.

Tegevusaruanne 2022

American Beauty on 2000 aastal asutatud pereettevõtte. Meie kirg on ameerika autod, nii uued kui vanad.

Aastal 2011 kolisime Madara tänavalt Mõigu tehnoparki Läike teele, tänu millele saime oma tegevust oluliselt laiendada ja hakata tegelema ka autode müügiga. Alates sellest ajast on meil Eesti suurim ameerika autode müügiala (salong ja väliala). Aastast 2018 oleme Dodge ja Ram`i ametlik esindus Eestis.

Meil töötavad pika kogemusega oma ala spetsialistid, kes tunnevad ameerika autode hingeelu ja saavad hakkama ka kõige keerukamate probleemidega. Meie töökoda on hästi varustatud heal tasemel tehnika ja tööriistadega, et saaks lahendatud ka kõige keerukamad uute autode tarkvaraprobleemid.

Teostame tagasikutsumisi Ram, Dodge ja Chrysler sõidukitele.

Teostame ka Shelby American erinevate mudelite müügijärgset hooldust, uuendusi ja tagasikutsumisi.

Seda, et fänname ameerika autosid, tõestab ka see, et korraldame aastast 2001 Baltikumi suurimat ainult ameerika autodele suunatud üritust American Beauty Car Show.

OÜ AMERICAN BEAUTY põhitegevuseks 2022 oli ameerika autode ost-müük, varuosade ja lisaseadmete müük, autode hooldus.

Keskmine töötajate arv on 15 inimest ning nende tööjõu kulud olid 331 987 EUR 2022 aastal AMERICAN BEAUTY realiseerimise netokäive oli 7 891 877EUR

OÜ AMERICAN BEAUTY juhtkond usub, et võtmesõnaks järjest tihenevas konkurentsis on efektiivsus ja kvaliteet.

www.american.ee www.facebook.com/AmericanBeautyCarsService

AMERICAN BEAUTY OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.