Rohkema info nägemiseks:

VENETA EKSPRESS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 937; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VENETA EKSPRESS OÜ kohta arvamuslugu!"

VENETA EKSPRESS OÜ hetkeolukord

Juba 937 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 75 korda.

Tegevusaruanne 2022

Veneta Ekspress OÜ alustas oma tegevust 2000 aastal. Peamisteks tegevusaladeks on olnud sisustusprojektide juhtimine ja teostamine.

Sealhulgas mööbli ja muude kodutarvete vahendamine ja mööbli kokkupanek ning paigaldus. Uute tegevusaladena on lisandunud juuksuri/iluteenuste ja meelelehutusteenuste pakkumine

Seoses Eesti ehitusturul toimunud suure tõusuga 2019 aastal, sai ka Veneta Ekspress OÜ loodetust rohkem lepinguid ning 2020 majandusaasta tulemus võrreldes 2019 aastal tehtud tööde ja teenuste mahuga suurenes. Ülemaailmne viirusepuhang tekitas ehitusturul languse, mida tundsime ka meie 2021 ja ka 2022 aasta realisatsioonis. 2022 aasta lõpuks tekkis meil kahjum, kuid see oli tingitud meie esimese suure riigihanke (SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla) võitmisest detsembris 2022. Pidime omavahenditest maksma kõik allhanketööde ja materjalide ettemaksud.

Hanke täitmise tähtaeg jääb märtsi 2023.

Turuseisu kasvu näeme 2023 aastal ning ettevõtte juhatuse otsusel teostatakse põhiline osa 2023 aasta töödest Eesti Vabariigis.

Aastal 2023 on Veneta Ekspress OÜ planeerinud jätkata keskmiste ja väiksemahuliste tööde ning teenuste pakkumist ja teostamist, võimalus osaleme ka riigihangetes. Prognoositav tööde maht suureneb ca 20% võrreldes 2022 majandusaastaga.

VENETA EKSPRESS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.