Rohkema info nägemiseks:

VAHUR LÕOKESE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme spetsialiseeritud tõste- ja kraanateenuste pakkumisega erinevateks ehitusvajadusteks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga ehitusprojekti südames on väljakutse tõsta ja paigutada raskeid materjale täpsuse ja hoolikusega. Just siin paistab meie ekspertiis silma. Oleme ettevõte, mis on pühendunud pakkuma tipptasemel tõste- ja kraanateenuseid, et rahuldada kaasaegse ehituse mitmekülgseid vajadusi. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: pakume spetsialiseeritud tõste- ja kraanateenuseid erinevateks ehitusvajadusteks.

Alates palkmajade paigaldamisest kuni fermide delikaatse asetamiseni on meie meeskond varustatud teadmiste, kogemuste ja seadmetega, et tagada teie projekti edu. Oleme spetsialiseerunud kilpmajade, palkmajade ja katuste paigaldamisele, muutes maastikku konstruktsioonidega, mis seisavad ajaproovile vastu. Meie ekspertide tiim töötab hoolikalt ja täpselt, et tagada, et iga projekt viiakse ellu kõrgeimate standardite kohaselt.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie loosung: Tõstame struktuure, ületame ootusi! Püüdleme selle poole, et mitte ainult ei vastaks teie tõstevajadustele, vaid ületaksime neid, tagades, et iga suhtlus meie teenusega on sujuv, tõhus ja mis kõige tähtsam, ohutu. Keskendudes sise-Eesti transporditeenustele, oleme teie kohalikud eksperdid, mõistes meie kauni maa ainulaadseid väljakutseid ja võimalusi.

Meie teenused ulatuvad väiksematest projektidest, nagu fermide paigaldamine, kuni suuremahuliste tõstetöödeni, mida nõuavad komplekssemad ehitusprojektid. Meie seadmed ja tehnoloogia on tipptasemel, mis võimaldab meil täita ka kõige keerulisemaid ülesandeid. Lisaks sellele on meie meeskond pidevalt koolitatud ja kursis uusimate töövõtete ja turvastandarditega, et tagada parim võimalik teenus meie klientidele.

Las me oleme teie järgmise ehitusettevõtmise selgroog. Koos jõuame uute kõrgusteni. Meie eesmärk on pakkuda lahendusi, mis mitte ainult ei vasta ootustele, vaid ületavad need. Usaldage oma ehitusvajadused meie hoolde ja kogete teenust, mis on tõeliselt professionaalne ja pühendunud teie projekti edukusele.

Kontakt

VAHUR LÕOKESE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri P.

Olen kasutanud teie veo- ja tõsteteenuseid juba mitu aastat ning olen alati olnud äärmiselt rahul. Teie meeskond on alati õigeaegselt kohal, olenemata sellest, kus Eestis ma parasjagu asun.

- Mart H.

Olen teie veo- ja tõsteteenuseid kasutanud mitmel korral ning mul on hea meel öelda, et teie ettevõte on tõesti usaldusväärne. Teil on suurepärane võimekus jõuda ka kõige kaugematesse kohtadesse üle Eesti ja isegi saartele.

- Andres K.

18 aasta jooksul, mil teie veo- ja tõsteteenuseid olen kasutanud, pole ma kunagi pidanud pettuma. Soovin teile jätkuvat edu ja tänan, et olete alati olemas, kui teie teenuseid vajan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet turvaliseks ja tõhusaks fermide tõstmiseks

Fermide tõstmine on elu- ja ärihoonete ehitamisel kriitiline ülesanne, mis nõuab täpsust ja hoolt, et tagada konstruktsiooni terviklikkus ja töötajate ohutus. See protsess hõlmab fermide - mis on katuse või põranda raamistik - tõstmist ja paigutamist nende ettenähtud kohta. Korrektne fermide tõstmine on hoonete stabiilsuse seisukohalt hädavajalik. See loob aluse ülejäänud ehitusprotsessile ja võib oluliselt mõjutada projekti ajakava ja eelarvet. Fermide tõstmisel esinevad väljakutsed hõlmavad raskete koormate käsitlemist, kitsastes kohtades manööverdamist ja ehitusmeeskonna ohutuse tagamist.

Dropdown

kõik artiklid

Ehituse tulevik: moodulmajade paigaldamine

Moodulehitus on protsess, kus hooneid ehitatakse väljaspool ehitusplatsi, kontrollitud tehaseoludes, kasutades samu materjale ja järgides samu koodekseid ja sta
ssb.ee
Moodulehitus on protsess, kus hooneid ehitatakse väljaspool ehitusplatsi, kontrollitud tehaseoludes, kasutades samu materjale ja järgides samu koodekseid ja standardeid kui tavapärased ehitised – kuid umbes poole lühema ajaga. Moodulehituse arengut on kiirendanud tehnoloogia edenemine ja kasvav huvi jätkusuutlike ehituspraktikate vastu. Moodulehitus pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas ehitusaja vähendamine, jäätmete vähendamine, kulude kokkuhoid ja parem kvaliteedikontroll. Lisaks võimaldab mooduldisain kohandamist ja skaleeritavust. Moodulehituse tööstus kogeb populaarsuse kasvu, mida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.