Rohkema info nägemiseks:

HAGELIN TEXTILES COMPANY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lai valik kangaid ja kangareste, poroloone ning õmblustarbeid! Meilt leiab sobiva nii rõivaste õmblemiseks kui mööbli ja majapidamise jaoks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tekstiilide ja moemaailma entusiastid on põnevil, sest Tartusse on saabunud suur kogus uuenduslikke kangaid, poroloone ning kauneid kleite ja seelikuid. Hagelin Textiles on alates 2000. aastast olnud usaldusväärne partner nii jae- kui hulgimüügis, teenindades mitmekesiseid kliente, sealhulgas majutus- ja toitlustusasutusi, moeloojaid ning -tudengeid.

Ettevõtte peamine tugevus turul seisneb võimes pakkuda laia valikut erinevaid kangaid, poroloone ja tekke-patju erinevates hinnaklassides. Hagelin Textiles on teinud koostööd suurte Skandinaavia hulgimüüjatega, tuues Eesti turule valiku, mis rahuldab ka kõige nõudlikumat maitset.

Alates 2017. aastast on ettevõte laiendanud oma tegevust, pakkudes Tartus pulmakleitide ja peokleitide müüki ning renditeenust. Hagelin Textilesi iseloomustab võime pakkuda kvaliteetseid tooteid vägagi soodsas hinnaklassis, muutes pulma- ja peoõhtu unistused kättesaadavaks kõigile.

Hagelin Textiles on uhke oma innovaatiliste tekstiililahenduste üle, pakkudes klientidele mitmekülgset valikut kvaliteetseid tekstiile ja isikupärastatud teenuseid. Ettevõte jätkab moemaailma suundumuste jälgimist, tagades, et nende valik vastaks klientide ootustele mugavuse ja stiili osas. Hagelin Textiles on uhke oma Eesti päritolu üle, olles 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Nende missiooniks on edendada kohalikku tekstiilitööstust ja pakkuda klientidele parimaid võimalikke lahendusi.

Kui otsid kvaliteetseid tekstiile, poroloone või unikaalseid kleite, võta ühendust Hagelin Textiles OÜ-ga. Nende sõbralik meeskond on valmis pakkuma personaalset teenindust ning leidma parima lahenduse sinu vajadustele. Astu sisse nende kauplustesse Tartus ja Tallinnas ning avasta maailm tekstiilide, porolooni ja moe võlumaailmas.

Hagelin Tekstiiliettevõtte OÜ-s oleme teie jaoks avatud esmaspäevast reedeni, 10:00 – 18:00, ja laupäeval, 10:00 – 15:00. 

UURI LISAKS

HAGELIN TEXTILES COMPANY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merle

Suurepärane valik ja sõbralik teenindus.

- Erik

Mugav ostukogemus ja abivalmis personal.

- Jaan

Igati asjalikud tekstiilid ja kiire klienditeenindus.

HAGELIN TEXTILES COMPANY OÜ tegevusaruanne 2022

Tegevus toimub Eesti Vabariigis

Dropdown

kõik artiklid

Poroloni evolutsioon: algtasemelt luksuseni

Porolon, mida tuntakse ka kui polüuretaanvahtu, on mitmekülgne materjal, mida kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes, eriti mööblitootmises. Selle un
ssb.ee
Porolon, mida tuntakse ka kui polüuretaanvahtu, on mitmekülgne materjal, mida kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes, eriti mööblitootmises. Selle unikaalsed omadused nagu paindlikkus, vastupidavus ja kergus teevad sellest ideaalse valiku paljudeks rakendusteks. Poroloni ajalugu ulatub tagasi 20. sajandi keskpaika, mil see esmakordselt tutvustati kui taskukohane ja praktiline polsterdusmaterjal. Alguses piirdus selle kasutamine lihtsate rakendustega nagu madratsite polster ja lihtsad mööbli padjad. Porolone muutumine Aastate jooksul on tehnoloogilised edusammud revolutsiooniliselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.