Rohkema info nägemiseks:

AREATECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 946; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AREATECH OÜ kohta arvamuslugu!"

AREATECH OÜ hetkeolukord

Juba 946 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Areatech osaühingu peamine tegevusala on automatiseeritud juhtimissüsteemide ehitamine ning arvutite ja automaatikaseadmete müük, paigaldamine ja hooldus, milles ettevõte on saavutanud stabiilse mahu ja turuosa. Koos üksuse loomisega Viljandisse pakume lisaks mootorrataste hooldust ja remonti.

Müügitulu moodustub põhiliselt tegevusest Eesti Vabariigis. Ei ole loobunud eesmärkidest laiendada tegevuse geograafilisi piire.

Ettevõtte 2022. aasta majandustulemustele avaldas peamist mõju sihikindel töö ja kontrollitult optimaalne kulude tase. Ettevõtte areng jätkub tasa ja targu, sest ebakindluse hääbumise märke nii Eesti kui euroopa majanduseses veel näha ei ole.

Oma märkimisväärseks eeliseks peame klientidele osutatava teenuse kõrget kvaliteeti ning lisaväärtusena tehinguga kaasnevat professionaalset nõustamist. Teeme kõik, et kliendid kogeks meie teenuseid alati õiglase ja ausana.

Aruandeaastal oli Areatech osaühingu müügitulu 244 tuhat eurot. Seda on 34% rohkem, kui eelmisel aastal.

Areatech osaühingu ärikasumiks kujunes aruandeaastal 25,1 tuhat eurot. Ettevõtte kasumiks enne tulumaksustamist kujunes 24 453 eurot ja puhaskasumiks 22 953 eurot.

Aruandeaastal oli Areatech osaühingus kaks töötajat. Tööjõukulu oli 23 964 eurot ehk 9% vähem kui möödunud aastal. Kulusurvest tingitud hinnakasvu kandumine palkadesse 2022. aastal tegi ettevaatlikuks. Toormete hinnatõusu tingimustes muutus tööjõud materjalidest suhteliselt odavamaks. Palgasurve aastal 2023 sunnib ettevõtet leidma tasakaalupunkti.

Juhataja tasu tema tegevuse eest juhtorgani liikmena ei arvestatud ega tasutud.

Eesti majandust rõhuti 2022. aastal mitmest küljest. Energia defitsiit, kõrged toormehinnad, üldine hinnatõus ja ebamäärasus geopoliitikas pidurdasid Eesti majanduse arengut. Lisaks paneb muretsema Euroopa Keskpanga tõusev intressimäär.

Majandus aastal 2023 seisab ikka veel hapral pinnal ning kiiret taasumist ja tempokat kasvu eriti ei prognoosita. Kasvutempot mõjutab jätkuvalt inflatsioon. Olukorras, kus paljud ettevõtted kannatavad nõrga nõudluse tõttu ja tööturu väljavaated viitavad majapidamiste ettevaatlikule käitumisele on Areatech osaühing väljakutse ees ka järgmisel majandusaastal tagada ettevõtte jätkusuutlikus.

Raul Daniel

Juhatuse liige

AREATECH OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.