Rohkema info nägemiseks:

MARKEN OPTIK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 773; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MARKEN OPTIK OÜ kohta arvamuslugu!"

MARKEN OPTIK OÜ hetkeolukord

Juba 773 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Marken Optik OÜ on 100% Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mille põhitegevuseks on optiliste, peenmehhaaniliste ja analoogsete toodete jae- ja hulgimüük ning teenindus.

Marken Optik OÜ asutati 2000.a. aprillis esialgse nimega Vagaberg Holding OÜ. Praegune omanik omandas ettevõtte 2000. aasta juunis, siis muudeti ka ettevõtte ärinime ja tegevuskoha aadressi.

Marken Optik OÜ alustas aktiivse müügitegevusega 1. augustil 2000.a.

Peamine tegevus on Saksa optikakontserni Carl Zeiss Vision GmbH prilliläätsede, luubisüsteemide, optiliste šertifitseeritud kaitseprillide ja oftalmoloogidele mõeldud seadmete esindamine ja hulgimüük Eestis.

Esindame mitmeid prilliraamide tootjaid ja toome maale erinevate kaubamärkide prilliraamide kollektsioone.

Lisaks on Marken Optik OÜ äriparneriks Saksa firma Breitfeld & Schliekert GmbH. B&S tarnib prillide valmistamiseks vajalikke seadmeid, vahendeid ja tööriistu, mis on mõeldud peamiselt optikakauplustele, samas pakub erinevaid võimalusi ka lõpptarbijatele - nt optilised ujumisprillid täiskasvanutele ja lastele, spordiprillid ning suusaprillid ja neid ka optiliste prilliläätsedega, lisaks kaitseprillid jms.

Carl Zeiss Vision GmbH on optikamaailmas kindlasti üks innovatiivsemaid. Igal aastal tuuakse turule uusi tehnoloogiaid ja tooteid. Aastal 2022 lisandus meie tooteportfelli taas mitmeid uusi tooteid, mistõttu andsime jälle välja uue tootekataloogi. Huvi ZEISS'i toodete vastu kasvab aasta-aastalt.

Ettevõtte missioonile vastavalt oleme läbi professionaalse teeninduse ja eesmärgipärase informatsiooni jagamise püüdnud tagada kliendi ja lõpptarbija maksimaalse rahulolu ning ettevõtte jätkusuutlikkuse. Konkurents Eestis on endiselt tihe, kuid meie kvaliteetsete toodete järele huvi kasvab. ZEISS´i kvaliteeti hinnatakse kõrgelt ja juba proovitud tootelahendusi soovitakse soetada ikka ja jälle uuesti, lisaks on igal aastal lisandunud spetsiaalseid tootede uuendusi ja tehnoloogiaid, mida teised optikaettevõtted ei paku.

Peamised suhtarvud 2022.a. 2021.a,

Puhaskasumimarginaal: 8% 10%

Ärikasumimarginaal: 9% 10%

Omakapitali tootlus aastas: 21% 29%

Aktivate tootlus aastas: 13% 17%

Omakapitali määr: 66% 63%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: 2,9 2,6

Müügitulu 2022. aastal moodustas 592003 eurot ja 2022. aasta lõpetasime 49233 eurose kasumiga.

Marken Optik OÜ juhatus koosneb ühest liikmest, kellele maksti juhatuse liikme tasu 2022. aastal 19279 eurot. Töötajate keskmine arv 2022.

aastal oli 2 ja nende palkade kogusumma oli 34277 eurot.

MARKEN OPTIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.