Rohkema info nägemiseks:

AIAABI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Põõsaste ja puude hooldus, maastikukujundustööd ning taimede hooldusteenused. Missiooniks on panustada aktiivselt planeedi jätkusuutlikkusse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AIAABI OÜ lugu algas sügava veendumusega, et tõeline ilu peitub meie looduskeskkonna tervises ja elujõus. Ettevõtte asutajad jagasid kirge looduse vastu ning nägid võimalust tuua professionaalne ja pühendunud hooldus igasse aeda, parki ja rohealale. Nende visiooniks oli mitte ainult kaunistada ümbrust, vaid ka kaitsta ja rikastada ökosüsteemi.

Alustades tagasihoidlikust ideest, leidsid asutajad end ühendatuna missiooniga säilitada looduse lopsakus ning luua väliruume, mis oleksid mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid ka keskkonnasõbralikud. Nende teekond sai hoo sisse soovist toetada planeedi jätkusuutlikkust ja anda oma panus rohelisema maailma loomisel.

AIAABI OÜ ei piirdunud pelgalt ilu pinnapealse kujundamisega. Ettevõtte asjatundlikkus põõsaste, puude ja taimede hoolduses sai aluseks teenustele, mis mitte ainult ei kaunistanud ümbrust, vaid tagasid ka nende tervise ja õitsengu. Maastikukujundustööde valdkonnas loodi maalilisi vaateid, mis peegeldasid looduse harmooniat ning kutsusid esile sügavama ühenduse loodusega.

AIAABI OÜ loosung "Kasvatades ilu, säilitades loodust!" ei olnud ainult sõnakõlks, vaid kutsus üles rohelisele revolutsioonile. Ettevõte liitis jõud kogukonnaga, et luua väliruume, mis mitte ainult ei rõõmustaksid silma, vaid toimiksid ka ökosõbralike varjupaikadena tulevastele põlvedele.

Täna on AIAABI OÜ kasvanud ettevõtteks, mis jätkab oma algse missiooni elluviimist. Nad on saavutanud tunnustust kui usaldusväärne partner rohelisema ja kaunima maailma kujundamisel ning jätkavad teekonda, mis on täis pühendumust, asjatundlikkust ja armastust looduse vastu.

Kontakt

+372 513 0390

AIAABI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Taimede hooldus on nende kirg, ja see paistab minu aia ilusas roheluses silma.

- Jaan

Asjatundlikud ja sõbralikud, hindan nende pühendumust keskkonnasõbralike lahenduste poole.

- Kaja

Nende keskkonnateadlik lähenemine on märkimisväärne. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas hooldada puid koduaias jätkusuutlikult?

Jätkusuutlik puude hooldus on oluline praktika puude tervise ja pikaealisuse säilitamiseks igas maastikus. See hõlmab terviklikku lähenemist, mis keskendub mitte ainult puudele endile, vaid võtab arvesse ka kogu ökosüsteemi, milles nad elavad. Jätkusuutlikke puude hoolduspraktikaid kasutades saavad eramajaomanikud, kommertskinnisvara haldajad ja munitsipaalorganisatsioonid tagada, et nende rohelised alad püsivad elujõulised ja kasulikud aastateks. Puude tervise tähtsuse mõistmine Terved puud on iga õitsva ökosüsteemi selgroog. Nad toodavad hapnikku, parandavad õhukvaliteeti, säilitavad vett,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta tagahoov funktsionaalseks ja kauniks?

Maastikukujundus pole ainult lillede istutamine ja muru niitmine; see on kunstivorm, mis ühendab loodust ja kultuuri, disaini ja arhitektuuri. See on harmoonili
ssb.ee
Maastikukujundus pole ainult lillede istutamine ja muru niitmine; see on kunstivorm, mis ühendab loodust ja kultuuri, disaini ja arhitektuuri. See on harmoonilise keskkonna loomine, mis peegeldab teie isiklikku stiili ja tõstab teie elukvaliteeti. Hästi planeeritud tagahoov võib olla teie kodu pikenduseks, pakkudes lisaeluruumi ja suurendades teie kinnisvara väärtust. See on koht lõõgastumiseks, meelelahutuseks ja loodusega ühenduse loomiseks. Esialgsed kaalutlused tagahoovi muutmiseks Enne maastikukujundusega alustamist on oluline hinnata teie tagahoovi suurust, kuju ja tingimusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.