Rohkema info nägemiseks:

APTEEKIDE INFOTEHNOLOOGIA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3829; jälgijaid - 98. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta APTEEKIDE INFOTEHNOLOOGIA OÜ kohta arvamuslugu!"

APTEEKIDE INFOTEHNOLOOGIA OÜ hetkeolukord

Juba 3829 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 98 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 51 korda.

Tegevusaruanne 2022

Apteekide Infotehnoloogia OÜ osutab oma klientidele meditsiiniinfotehnoloogia teenuseid. Pakutavate teenuste hulka kuuluvad uute infotehnoloogiliste lahenduste väljatöötamine, nende arendamine ja hooldamine.

2022. aasta lõpu seisuga kasutasid kõik Eesti suurimad ravimite hulgimüüjad Apteekide Infotehnoloogia poolt pakutavaid erinevaid infotehnoloogia alaseid teenuseid alates serverite ja tarkvara rendist kuni programmeerimistööde ja kasutajatoeni.

Teiseks oluliseks sihtrühmaks IT teenuste osutamisel on apteegid. Tarkvara “Noom” ja sellel põhinevaid infotehnoloogilisi lahendusi kasutasid kõik suuremad apteegiketid Eestis. Tarkvara „Noom“ näol on tegemist kaasaegse, mitmeid on-line teenuseid ja digiretsepti toetava süsteemiga, mis on mõeldud keskmistele ja suurematele apteekidele.

Apteekide Infotehnoloogia OÜ eesmärgiks 2022 aastal oli pakkuda oma klientidele parima hinna ja kvaliteedi suhtega IT teenust meditsiinisektoris. Uute lahenduste väljatöötamisel uuriti põhjalikult klientide vajadusi ning keskenduti võimalikult mugava ja kliendikeskse IT keskkonna loomisele.

2022. aastal jätkas Apteekide Infotehnoloogia OÜ statistiliste turuülevaadete koostamisega. Erinevaid analüüse ja uuringuid Eesti ravimituru kohta tellis Apteekide Infotehnoloogialt üle 80 erineva ravimitootja.

2022. aastal oli Apteekide Infotehnoloogia OÜ müügitulu 4 476 006 eurot. Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest. Ettevõttes töötas 13 töötajat. Töötajate palgakulu oli 478 314 eurot. Sarnane palgapoliitika jätkub ka 2023. aastal.

Apteekide Infotehnoloogia OÜ eelisena konkurentide ees näeme pikaajalist kogemust meditsiinisektoris.

Ettevõte on moodustatud spetsialistidest, kes omavad Eestis kõige pikemat kogemust apteekide infosüsteemide arendamisel ja juurutamisel. Ettevõtte tegevuses hooajalisus puudub. Juhtkonna hinnangul ei kaasne tegevusega olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid 2023.a soovib Apteekide Infotehnoloogia OÜ jätkata juhtiva IT teenusepakkujana Eestis. Samuti on jätkuvalt eesmärgiks kasvatada ettevõtte käivet Lätis ning laiendada tegevust Leedu turul.

Apteekide Infotehnoloogia OÜ peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Varade rentaablus 13,9% 19.2%

Omakapitali rentaablus (ROE) 14,2% 19,6%

Maksevõime üldine tase 5,45 8,12

Võõrkapitali ja omakapitali suhe 0,02 0,02

Suhtarvude arvutamise metoodika:

Varade rentaablus = puhaskasum / varad kokku

Omakapitali rentaablus (ROE) = puhaskasum / omakapital

Maksevõime üldine tase = käibevara / lühiajalised kohustused

APTEEKIDE INFOTEHNOLOOGIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.