Rohkema info nägemiseks:

BALTIC AGRO MACHINERY AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 9646; jälgijaid - 319. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTIC AGRO MACHINERY kohta arvamuslugu!"

BALTIC AGRO MACHINERY AS hetkeolukord

Juba 9646 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 319 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2023

Baltic Agro Machinery AS-i põhitegevusala on traktorite, kombainide, haagiste, põlluharimismasinate, ehitusmasinate, metsamasinate müük ja sellega seonduv järelteenindus.

Baltic Agro Machinery AS-i ainuomanik on Taani Danish Agro gruppi kuuluv DAVA AGRAVIS MACHINERY HOLDING A/S.

Ettevõtte strateegia

Aasta 2023 oli kolmas aasta, kus ettevõtte kuulus Danish Agro gruppi. See oli ka aasta, mil ettevõte jätkas uue strateegia ellu viimist, mis põhineb masina divisjoni kuuel põhilisel strateegia elemendil: klient, meie lubadused, töötajad, hooldus ja varuosad, tarnijad ja koostöö.

Organisatsiooni kultuur ja väärtuskäitumised 2023 aasta avaldati Danish Agro grupi ettevõtete ühised väärtused ja väärtuspakkumised. Baltic Agro Machinery AS ja Baltic Agro AS olid eelnevalt koos defineerinud ühised väärtuskäitumised, mis koos grupi ühiste väärtuste ja väärtuspakkumistega on loonud tervikliku kultuurilise raamistiku ettevõttes. Selleks et nii väärtuste kui ka väärtustkäitumised oleksid ettevõtte igapäevase toimimise põhimõteteks, on 2023 aastal jätkuvalt toimunu väärtuste teemaline kommunikatsioon töötajatele.

Aastast 2019 on Baltic Agro Machinery olnud peresõbraliku tööandja märgise (PTM) programmis osaleja ja ettevõtet on tunnustatud peresõbraliku tööandja algmärgisega. Pere- ja töötajasõbralik juhtimine on osa ettevõtte organisatsioonikultuurist, sest usutakse et tasakaalus töö- ja pereelu motiveerib saavutama suuremaid eesmärke. Baltic Agro Machinery AS-le on väljastatud pere- ja töötajasõbraliku tööandja programmi raames märgis tasemel HÕBE.

Aastal 2023 aastal jätkus 2022 aasta personali rahulolu-uuringu tulemuste tegevuskavade elluviimine. 2023 aasta lõpul tehti ka uus rahuolu ja kaasatuse uuring kõigile töötajatele. Enamus ettevõtte võtmenäitajatest on aastaga paremuse poole liikunud ja töö jätkub selle nimel ka 2024 aastal.

Tegevusjuhend „Danish Agro Code of Conduct“

Tegevusjuhend „Code of Conduct“ (käitumiskoodeks) on kõigi Danish Agro ettevõtete toimingute aluseks. Käitumiskoodeks kehtestab standardid erinevates valdkondades, mida töötajad peavad järgima, et säilitada ja arendada ettevõtte mainet kõrge aususe ja usaldusväärsuse tasemega ettevõttena. Käitumiskoodeks kehtestab selged standardid selle kohta, milline on ettevõtte töötajate ja teiste ettevõtte nimel tegutsevate inimeste vastuvõetav käitumine. Käitumiskoodeksi põhimõtted aitavad ettevõtte töötajatel ära tunda põhiprobleeme oma tegevustes vastutustundlikkuse tagamisel. Koodeks eeldab vastutustundlikku tegutsemist ka kõigilt äripartneritelt ja teistelt osapooltelt. Käitumiskoodeksi põhimõtted on pühendunud inimõiguste austamisele, diskrimineerimise ennetamisele, keskkonnaaspektidele, ausale konkurentsile ja ettevõttesisese teabe reeglitele.

Töökeskkond ja ohutus

Ettevõtte jaoks on oluline tagada töötajatele ohutud töötingimused, ohutute ja tänapäevaste töövahendite kasutamine, uute töötajate tööohutusalane instrueerimine ja pikaajalistele töötajatele ohutusjuhendite regulaarne meelde tuletamine, praktilised õppused/harjutused.

Otsest ohtu töötajate tervisele meie tegevuses ei ole, kuid samas on tööõnnetuste oht siiski alati olema ja ennetustööga tuleb pidevalt tegeleda.

Aastal 2023 toimus 2 kergemat tööõnnetust. Toimus üks töökeskkonnanõukogu koosolek, kus arutati töökeskkonna ja ohutusega seotud teemasid.

Tagamaks töökeskkonna korrashoiu, tõstmaks töö efektiivsust ja ohutust, jätkati 2023 aastal ettevõtte järelteeninduses 5S meetodi rakendamist ja vastavalt töötubade tulemusele tehti keskustes ümberkorraldusi.

Töötajate koolitamine

Personali koolitatakse ja arendatakse Baltic Agro Machinery AS’is süsteemselt ja pidevalt. Töötajate arengu- ja koolitusvajadused selgitatakse välja iga-aastastel dialoogi vestlustel, misjärel koostatakse koolitusplaanid. Ettevõte pakkus 2023 aastal töötajatele erinevaid müügi- ja juhtimiskoolitusi ning alaspetsiifilisi tehnika süvatundmise koolitusi tarnijate juures. Lisaks pakuti hulgaliselt toote- jms siseseid koolitusi.

2023. aasta koolituskulud jäid 2022 aasta tasemele. 2023 aastal toimus erinevaid toodetega seotud tehnilisi koolitusi hooldus- ja müügimeeskonnale nii kodu- kui ka välismaal. Äriliselt laiemat mõju avaldavatest koolitustest märgib esile toomist tipp- ja keskastme juhtide koolitus ja müügimeeskonna müügioskuste tõstmise koolitused. Ettevõttena julgustame ja soodustame elukestvat õpet.

Motivatsiooni- ja tasusüsteem

Motivatsiooni süsteem Baltic Agro Machinerys rajaneb ettevõtte üldiste strateegiliste tegevussuundade elluviimise jälgimisel ning peab töötajate motiveerimise kaudu aitama kaasa ettevõtte eesmärkide saavutamisele. Tasusüsteemi eesmärk on toetada ettevõtte missiooni ja strateegiat. Tasustamisel pöörame tähelepanu tulemustele, pädevusele, koostööle ja võimele ennast arendada. Tasud koosnevad püsi- ja muutuvtasust. Lisaks on kasutusel ühekordsed tasud, mida makstakse erakorraliste tulemuste saavutamisel ning mitterahalised hüved ja soodustused. Juhtkond vaatab tasud üle kord aastas. Pikaajalise motivatsiooni alustaladeks on meeskonnatöö, positiivne õhkkond ja paindlik

BALTIC AGRO MACHINERY AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.