Rohkema info nägemiseks:

HM WISE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie professionaalne tiim on parim partner erinevate ehitustööde jaoks. Tegeleme igasuguste ehitusabitöödega alates kaevetöödest kuni metallitöödeni välja!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HM Wise on usaldusväärne ja professionaalne ettevõte, mis pakub mitmekülgseid ehitus- ja metallitööstuse lahendusi. Meie kogemustepõhine lähenemine ning lai teenuste valik muudavad meid ideaalseks partneriks nii väikeste kui ka suurte projektide jaoks. Oleme pühendunud kvaliteedile, innovatsioonile ja kliendikesksusele, mis teeb meist teie eelistatud valiku igasuguste ehitus- ja metallitööde jaoks.

HM Wise pakub mitmeid ehitusteenuseid, mis hõlmavad nii kraanaga veoautode kui ka multilifti veoautode teenuseid. Meie spetsialistid on kogenud mitmesuguste ehitusprojektide elluviimisel, olgu tegemist siis multilifti pealisehituste, kompaktlaaduri või 20 meetri kõrgusel töötava korvtõstukiga. Oleme pühendunud ehitustööde täpsusele ja ohutusele, tagades sellega teie projekti sujuva kulgemise.

HM Wise on metallitööstuse ekspert, kellel on oskused ja teadmised fermide, piirete ja konstruktsioonide valmistamisel. Meie metalli töötluse teenused, sealhulgas tsinkimine ja värvimine, tagavad teie konstruktsioonide vastupidavuse ja pikaealisuse. Lisaks pakume ka metallkonstruktsioonide paigaldusteenust, mis hõlmab kõiki vajalikke samme alates jooniste joonistamisest kuni lõpliku paigalduseni.

HM Wise tootevalikusse kuuluvad ka mitmesugused plastitooted, sealhulgas plaadid, armatuurikandurid ja ehituskiilud. Meie kvaliteetsed plasttooted sobivad suurepäraselt erinevate ehitus- ja tööstusprojektide jaoks, pakkudes vastupidavust ja efektiivsust.

Lisaks pakume laia valikut puistematerjale, mis vastavad kõrgetele standarditele. Meie puistematerjalid on kvaliteetsed ja mitmekülgsed, sobides ideaalselt erinevate ehitustööde jaoks.

HM Wise on pühendunud teie projektide edule. Meie kogenud meeskond ja tipptasemel tehnoloogia tagavad, et teie nõudmistele vastatakse täpselt ja tõhusalt. Kas soovite ehitada uut hoonet, teostada renoveerimisprojekti või vajate spetsiaalseid metallitööstuse lahendusi? HM Wise on teie usaldusväärne partner, kes aitab teil saavutada oma eesmärke kiiresti ja professionaalselt.

Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas HM Wise saab teie projekti ellu viimisel abiks olla!

Koduleht

HM WISE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu K.

Kõik projektid on nendega edukalt läinud!

- Meelis R.

Professionaalne ja töökas ettevõte!

- Kaupo T.

Koostöö sujus väga meeldivalt ja tulemus on hea!

HM WISE OÜ tegevusaruanne 2022

HM Wise OÜ on ettevõte, mis asutati 25. septembril 2017. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud plastist ehitusmaterjalide tootmisele ja müügile, pakkudes samuti ehitusteenuseid. Lisaks on ettevõte spetsialiseerunud erinevate metallkonstruktsioonide vahendamisele, mis on oluline osa nende äritegevusest. Ettevõtte aruandeaasta peamised tegevusalad olid plastist ehitusmaterjalide tootmine ja müük. See hõlmab mitmesuguseid tooteid, alates lihtsatest ehitusplaatidest kuni keerukate, kohandatud ehituslahendusteni. Nende toodete kvaliteet ja vastupidavus on võimaldanud ettevõttel

Dropdown

kõik artiklid

Tipptasemel metallkonstruktsioonide paigaldus HM Wiselt

Metallkonstruktsioonid moodustavad ehitusmaailmas olulise osa, pakkudes vastupidavust, stabiilsust ja esteetilist ilu erinevatele projektidele. Nende õige paiga
ssb.ee
Metallkonstruktsioonid moodustavad ehitusmaailmas olulise osa, pakkudes vastupidavust, stabiilsust ja esteetilist ilu erinevatele projektidele. Nende õige paigaldamine on võtmeteguriks, mis tagab ehitiste vastupidavuse ja ohutuse. Metallkonstruktsioonide paigaldus nõuab täpsust, kogemusi ja tehnilist oskust, et tagada, et need vastaksid kõrgetele standarditele ja kestaksid aastaid. Selles artiklis uurime, miks metallkonstruktsioonide paigaldus on oluline ning kuidas professionaalne ettevõte nagu HM Wise suudab pakkuda tipptasemel lahendusi selles valdkonnas. Metallkonstruktsioonide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.