Rohkema info nägemiseks:

FILM AUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 553; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FILM AUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

FILM AUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 553 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Tiina Andreas (09.05.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Film Audio OÜ (edaspidi Firma) on audiovisuaalteoste helindamisega tegelev ja helindusteenuseid pakkuv ettevõte.

Firma poolt teostatavad tööd ja osutatud teenused: * Filmide ja muude audiovisaalteoste helindamine * Reklaamiteenuste osutamine * Välisvõtete teenindamine * Filmide ja reklaamide dubleerimine * Filmide ja reklaamide tootmine * Helisalvestiste restaureerimine * Erinevate audioteenuste osutamine

Aastal 2022 jätkas Firma oma põhitegevust, teenuste osutamist nii riigisiseselt kui ka väljaspoole Eesti Vabariiki, laiendades teenuste pakkumist sünroontaustade (Foley) stuudio teenuste pakkumisega.

Aastal 2022 jätkas Firma töökesekkonna muutmist COVID-19 pandeemia tingimustes ohutult töötamiseks, parandati ventilatsioonisüsteem. Viidi lõpule sünkroontaustade salvestamise -Foley stuudio väljaehitamine koos vajaliku akustilise keskkonna loomisega. Alustati kokkusalvestusstuudio tehnilist uuendamist üleminkeuks kaasagsele helisüteemile Dolby Atmos. Investeeriti digiturvalisusesse ja uuendati valvesüsteem.

2023 aastal plaanib Firma lõpuni viia kokkusalvestusstuudio kaasajastamise ehk üle viimise süsteemile Dolby Atmos.

Energiakriisi mõjul on Film Audio konkurentsieelise loomiseks rajanud uue Foley stuudio ja teinud otsuse 2023 aastal üle minna uuele helindusformaadile, mis nõuab esimese tegevusena suuri investeeringuid ja kokkusalvestusstuudio teenuste pakkumise peatamist uuenduste ajaks.

Sõda Ukrainas ettevõtte majanduslikule seisule aruandeperioodil mõju ei avaldanud ja eeldatavasti ei avalda ka järgmisel perioodil.

COVID-19 pandeemia mõju ettevõtte majanduslikule seisule aruandeperioodil piirdus kulutustega töökeskonna tevisekeskkonna ohutumaks muutmisel. Sama mõju saab olema eeldatavasti ka järgmisel perioodil.

Tiina Andreas juhatuse liige 01.05.2023

Ants Andreas juhatuse liige 01.05.2023

FILM AUDIO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.