Rohkema info nägemiseks:

TRADING HOUSE EESTI AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1623; jälgijaid - 22. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TRADING HOUSE EESTI kohta arvamuslugu!"

TRADING HOUSE EESTI AS hetkeolukord

Juba 1623 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Trading House Eesti AS on valdusettevõte, mis korraldab grupi tütarettevõtete strateegilist, IT ning finantsjuhtimist. Seisuga 31.12.2022 kuulus AS-le Trading House Eesti 100%-line osalus ettevõtetes AS

Wendre, AS Wendre Bedding, OÜ Trading House Property ja Wendre Finland OY; Saare Golf OÜ 75%-line osalus, 99%-line osalus ettevõttes Wendre Poland Sp.z.o.o. ning 95,41%-line osalus Golfer OÜ-s.

2022. aastal tõusid oluliselt tooraine hinnad. Tooraine, materjal ja ostetud kaupade osakaal käibesse kasvas aastaga võrreldes märgatavalt, mis vähendas oluliselt müügimarginaali. Põhjuseks oli kogu maailmas tekkinud suur nõudlus toorainete ja energia järele tulenevalt sh Venemaa algatatud sõjast

Ukrainas.

2022. aastal keskendus AS Trading House Eesti peamiselt grupi tootmisvõimsuse tagamisele turbulentsetes majandustingimustes, võtmeklientide hoidmise ning üldise grupi kasumlikkuse säilitamisega.

Alates 01.01.2022 läksid Trading House Property OÜ ning Trading House Eesti AS üle grupi ühtsele tarkvarale Microsoft D365. 2023. aasta eesmärkideks on liita ühtse tarkvaraga Wendre Finland OY esimeses kvartalis ning Wendre Gmbh 2024. aasta alguses ning Wendre Poland 2024. aasta lõpus.

Eelneval kui ka käesoleva aastal on erinevad sündmused mõjutanud Trading House Eesti AS grupi ettevõtete tarneahelaid, transpordi hinda, materjalide saadavust ning olulisel määral ka toorme hindasid.

Ettevõtte protsessid on keskkonnasõbralikud ning olulist negatiivset keskkonamõju ei tekita.

Trading House Eesti AS finantsriskide seas on suurim osakaal valuutariskide hindamise osas, kuna osa tootmises vajalikust toorainest ostetakse USA dollarites. Riskide maandamiseks kasutatakse kaalutud hindamist ning kursside fikseerimist. Intressi riskide osakaal Trading House Eesti AS-s puudub kuna puuduvad välised laenud.

AS Trading House Eesti nõukogus on 3 liiget ning juhatuses 1 liige. Majandusaastal oli ettevõttes 5 töötajat.

2023. aruandeaasta koostamisperioodil oli olulisimaks sündmuseks Trading House Property OÜ ühendamine Trading House Eesti AS-ga. Ühinemine toimus 2023 aprillis ning ühendvaks etevõtteks oli

Trading House Eesti AS. Trading House Property OÜ lõpetas ühinemise tagajärjel oma tegevuse.

Planeeritavad investeeringud, uurimis- ja arendustegevuse projektid – 2023. aastal ei ole planeeritud olulisi investeeringuid ega projekte seoses ühinemisega.

Ettevõttel ei ole hooajalilusest ja majandustegevuse tsüklilisusest tulenevaid riske, lähtuvalt ettevõtte spetsiifikast ja püsivatest klientidest seotud osapoolte näol. Samuti puuduvad keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud.

2022 2021

Koguvara rentaablus (puhaskasum/varad) 0,6 % 0,9 %

Omakapitali tootlus ROE (puhaskasum/omakapital) 2,68 % 4,77 %

Võõr- ja omakapitali suhe (võõrkapital/omakapital) 377 % 432,1 %

TRADING HOUSE EESTI AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.