Rohkema info nägemiseks:

MAAVALDUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3022; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAAVALDUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

MAAVALDUSED OÜ hetkeolukord

Juba 3022 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Maavaldused põhitegevusala on metsavarumine, metsakasvatus ja muud metsamajanduse tegevusalad. Samuti tegeleb ettevõte omatoodetud põllumajandustoodete tootmise ja müügiga; kinnistute ostu ja müügiga ning kinnisvara rentimisega. 2022.a. majandusaastal investeeriti materiaalsetesse põhivaradesse täiendavalt 467300 eurot.

Järgmisel majandusaastal 2023. aastal planeerib ettevõte jätkata samadel tegevusaladel. Plaanis suurendada põllumajanduse osatähtsust ettevõttes.

2022.a. alanud Venemaa-Ukraina sõda on mõjutanud otseselt energia-, põllu- ja metsandussektorit. Metsamaterjali hinnad tõusid 2022.a.

oluliselt. Seega varem ostetud raieõiguste ja metsakinnistute majandamisel raietest saadud metsamaterjali tulu oli tavapärasest suurem. Samas ka uute raieõiguste ja metsa- ja põllukinnistute hinnad on tõusnud. Metsaomanike kasvava metsa raieõiguste ja metsa- ja põllukinnistute pakkumine 2022.a. kasvas. Samas on hakanud tänu energiahindade langusele 2023.a. alguses langema ka väheväärtusliku metsamaterjali (küttepuu, paberipuu ja hakkepuit) hind ning see on toonud kaasa mõningase kasvava metsa raieõiguste müügisoovi languse.

Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline ning 2022 aastal juhatuse liikme töö oli tasustatud.

Ettevõtte käibe kasv oli 2022.a. 40%.

Käibe kasv (%) = (müügitulu 2022– müügitulu 2021) / müügitulu 2021 * 100

Ettevõtte käibekapital oli 2022.a. 788703 eurot.

Käibekapital = käibevara – lühiajalised kohustused

Ettevõtte maksevõime kordaja oli 2022.a. 2,9.

Maksevõime kordaja = (käibevara - varud) / lühiajalised kohustused

MAAVALDUSED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.