Rohkema info nägemiseks:

HAMBASTUUDIO KAUBANDUSE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 923; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HAMBASTUUDIO KAUBANDUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

HAMBASTUUDIO KAUBANDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 923 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hambastuudio Kaubanduse OÜ on loodud 2000.aastal, tegevust alustas ettevõte 2001.aastal.

Hambastuudio Kaubanduse OÜ on Hambastuudio AS tütarettevõte.

Hambastuudio Kaubanduse tegevusalaks on põhiliselt hambatehnikutele materjalide ja seadmete sisseostmine ja turustamine hambalaboritele.

2022.aasta müügitulu oli 221759 eurot.

Ettevõtte kasum 2022.aastal oli 3317 eurot.

2022.aastal oli ettevõttes 1 töötaja kes oli ka juhatuse liige ja tema tööjõukulu oli 11100 eurot.

Hambastuudio Kaubanduse OÜ on jätkusuutlik firma, kuna ettevõtte juhtkonnal on pikaajalised töökogemused ja profesionaalsed oskused.

Ettevõttel on tugevad kliendisuhted püsiklientidega ja pikaajalised kontaktid kauba hankijatega, mis aitavad püsida konkurentsis teiste samalaadsete ettevõtetega.

.

HAMBASTUUDIO KAUBANDUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.