Rohkema info nägemiseks:

FLOREST TRANSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3678; jälgijaid - 34. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FLOREST TRANSPORT OÜ kohta arvamuslugu!"

FLOREST TRANSPORT OÜ hetkeolukord

Juba 3678 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 34 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ FLOREST TRANSPORT alustas oma tegevust alates 2001.a. Ettevõte tegeleb transporditeenuste osutamisega Eesti Vabariigis kui ka välisriikides. Ettevõttes töötas 2022. aastal 7 inimest. Osaühingu osakuid omab üks isik, kes on juhatuse liige. Juhatusele 2022. aastal maksti bruto töötasu 21 923.00 eurot.

OÜ Florest Transport pakub oma klientidele nii Eesti sisese kui ka rahvusvahelise kaubaveo teenuseid. Enamuse veokite ja haagiste furgoonid on varustatud temperatuuriseadmetega, mis annavad võimaluse muuhulgas transportida kindlat temperatuuri vajavaid kiiresti riknevaid kaupu.

Selliste kaupade vedu on Florest Transport OÜ põhiliseks tegevuseks. Pakume oma klientidele ka kauba ladustamisvõimalust. Eesti sisene kaubavedu - peamiselt pakume antud teenust oma ladu omavatele firmadele üle kogu Eesti. Siseriiklikuks kaubaveoks kasutame peamiselt furgoonautosid. Rahvusvaheline kaubavedu - antud teenus seisneb veokitega transportteenuse osutamises ehk konkreetse kauba punktist A punkti B toimetamine. Peamisteks sihtpunktideks olid 2022. aastal Põhja-Saksamaa, Holland ning Belgia. Florest Transport OÜ missioon on pakkuda oma klientidele turu parima hinna/kvaliteedi suhtega transporditeenust uksest ukseni erinevatest Euroopa riikidest.

OÜ Florest Transport pakub oma klientidele kõiki ekspedeerimisteenuseid. Ekspedeerimine on kliendi vajaduste ja veofirmade võimaluste ühendamine ehk kliendi kauba transportimiseks sobivaima võimaluse leidmine ning kaubaveo organiseerimine. Logistik on vastutav kliendi kauba õigeaegse ja kadudeta kohale toimetamise eest punktist A punkti B läbi oma alltöövõtjate ringkonna. Antud teenus on mugav kliendi seisukohalt, kes ei pea ise oma kaubale veokit otsima konkreetses regioonis vaid annab kauba tellimuse ekspediitorile, võites ise lisa aega põhitegevusega tegelemiseks.

Ettevõte on pidevas arengus, kus peamisteks märksõnadeks on efektiivsus ja kõrge teenuse kvaliteet. Kvaliteeditaseme tõstmiseks peame oluliseks töötajate jätkuvat koolitamist koos praktiliste kogemuste jagamisega.

2023.aastal on jätkuvalt plaanis hoida turu parima hinna/kvaliteedi suhet püsiklientidele ja eesmärk laiendada kliendibaasi.

Peamised sihtarvud: 2022 2021

Varade rentaablus 0,084 0,037

Omakapitali rentaablus 0,125 0,053

Maksevõime üldine tase 0,95 0,66

Omakapitali tootlus e puhasrentaablus (return on equity — ROE) näitab ettevõttesse investeeritud omakapitali kasutamise efektiivsust puhaskasumi teenimiseks st kui palju kasumit teenib iga ettevõtte omakapitali investeeritud euro.

Omakapitali puhasrentaablus = puhaskasum/ omakapital

Varade e kogukapitali puhasrentaablus (return on assets — ROA) näitab ettevõtte varade kasutamise efektiivsust puhaskasumi teenimiseks e kui palju kasumit teenib iga ettevõtte varasse investeeritud üks euro.

Varade puhasrentaablus = puhaskasum/varad

Maksevõime kordaja (Quick Ratio; Acid-test Ratio) näitab ettevõtte suutlikust likviidse varaga üheaegselt kõik lühiajalised kohustised koheselt tasuda.

Maksevõimekordaja = Raha + Likviidsedväärtpaberid + Laekumata arved / lühiajalised kohustised

FLOREST TRANSPORT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.