Rohkema info nägemiseks:

STEELMAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valmistame mitmesuguseid tooteid alates liitmikest ja katuseredelitest kuni mullivannide ja lauaääriselementideni, tagades samal ajal kõrgekvaliteedilise teostuse ning vastupidavuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus metall saab uue elu, kus iga lõige, painutus ja keevitus on tööstusliku meisterlikkuse kunsti tunnistus. STEELMAN OÜ juures oleme uhked, pakkudes teenuste ja toodete valikut, mis asetsevad innovatsiooni ja usaldusväärsuse ristumiskohas.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda tipptasemel metallitöötlusteenuseid, mis vastavad meie klientide mitmekesistele vajadustele. Alates alumiiniumtoodetest, mis on vastupidavad ja mitmekülgsed, kuni liitmikeni, mis on täpsuse kehastus, peegeldab meie portfell meie pühendumust tipptasemele.

Neile, kes otsivad midagi erakordset, on meie klaasplasti pakkumised vormi ja funktsiooni täiuslik segu, loodud vastama kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie katuseredelid ei ole lihtsalt tööriistad, vaid eluliinid, mis tagavad ohutuse ja tõhususe neile, kes töötavad kõrgustes.

Avastage lõõgastumise luksust meie mullivannidega, mis on loodud pakkuma ülimat mugavust ja elegantsi teie välistingimustesse. Ja kontorikeskkonna jaoks pakuvad meie lauaääred siledat, modernset joont teie tööruumi, tagades, et teie kontor ei oleks lihtsalt töökoha, vaid produktiivsuse ja stiili keskus.

STEELMANis ei müü me lihtsalt tooteid; me pakume lahendusi. Meie professionaalne meeskond on varustatud ulatusliku seadmepargiga, mis võimaldab meil lahendada ka kõige keerukamaid väljakutseid. Olgu see saagimise, freesimise, puurimise, painutamise või keevitamise kaudu, tagame, et iga pakutav teenus on teostatud suurima täpsuse ja hoolikusega.

Meie uksed on alati avatud, oleme valmis aitama ja juhendama teid õige lahenduse suunas teie projekti jaoks. Kliendisõbraliku teeninduse, töö õigeaegse lõpetamise ja mõistlike hindadega ei ole me lihtsalt ettevõte; me oleme teie usaldusväärne partner tööstuses.

Liituge meie püüdlustega tipptaseme poole. Uurige meie tooteid, kogege meie teenuseid ja laske meil aidata teil saavutada erakordset. Võtke meiega ühendust juba täna ja astuge esimene samm partnerluse suunas, mis lubab kvaliteeti, usaldusväärsust ja rahulolu.

Küsimuste ja abi saamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@steelman.ee või helistage numbril (+372) 610 1279. Teie teekond tipptaseme suunas algab STEELMAN OÜga.

KODULEHT

STEELMAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marju

Alumiiniumtoodete täpsus ja kvaliteet on muljetavaldav.

- Priit

Kohandatud klaasplasti lahendus ületas ootused.

- Andres

Kiire ja täpne tellimuse täitmine. Suurepärane teenindus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

STEELMAN OÜ tegevusaruanne 2022

Steelman OÜ põhitegevus on alumiiniumist mööbliosade ja klaasplastist mahutite tootmine. Juhatus koosneb ühest liikmest. 2022 aastal arvestati töötasudeks 124335 € Aasta keskmine töötajate arv oli 7. Juhatuse esimees Eve Sillat

Dropdown

kõik artiklid

Miks on katuseredelid hädavajalikud?

Katuseredelid on spetsiaalsed redelid, mis on mõeldud ohutuks ja kindlaks juurdepääsuks katustele. Erinevalt tavalistest redelitest on katuseredelid varustatud
ssb.ee
Katuseredelid on spetsiaalsed redelid, mis on mõeldud ohutuks ja kindlaks juurdepääsuks katustele. Erinevalt tavalistest redelitest on katuseredelid varustatud omadustega, mis tagavad stabiilsuse ja kaitse kõrgustes töötamisel. Need on asendamatud tööriistad igaühele, kes tegeleb katuse töödega, olgu selleks ehitus, hooldus või hädaolukorra parandused. Regulaarne hooldus on mis tahes katuse süsteemi pikaealisuse ja toimivuse jaoks ülioluline. Katuseredelid pakuvad vajalikku juurdepääsu selliste ülesannete täitmiseks nagu rennide puhastamine, katusekivide kontrollimine ja kahjustuste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.