Rohkema info nägemiseks:

RT AUHINNAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 827; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RT AUHINNAD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RT AUHINNAD OÜ on Eesti kapitalil põhinev pereettevõte, mis asutati 1997. aastal eesmärgiga aidata tunnustada parimaid ja innustada tegusaid inimesi. Meie prioriteet on pakkuda kvaliteetseid auhindu ja meeneid, mida iseloomustab pühendumine klientide soovidele ja isiklik teenindus.

Oleme väiksem ettevõte, kuid oma töö ja pühendumisega oleme saavutanud oma ala professionaalide seas usaldusväärse maine. Meie suurimaks tugevuseks on meie rõõmsameelne ja töökas meeskond, mida sümboliseerib medaliga pärjatud mesimumm, kes alati lendab meie tegemisi toetama. Meie tegevus keskendub klientide vajaduste ja soovide täitmisele, pakkudes laia valikut auhindu, medaleid, karikaid, kristall- ja klaasauhindu, kingitusi ning vaase.

Lisaks sellele pakume professionaalset graveerimisteenust, mis lisab isikupära igale tootele, ja ürituste jäädvustamise teenust, et püüda erilisi hetki pildis ja videos. Oleme alati avatud uutele ideedele ja vajadustele, püüdes uuendada oma väljapanekut ja tooteportfelli vastavalt klientide soovidele ja trendidele. Ootame teid külastama meie Tallinna kauplus-bürood aadressil Sakala 16a, et tutvuda meie pakkumistega ja leida täpselt teie vajadustele vastavad lahendused.

kodulehele

RT AUHINNAD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.