Rohkema info nägemiseks:

SP GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2857; jälgijaid - 30. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta SP GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

SP GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 2857 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Andrus Pulla (02.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu peamiseks tegevusalaks on elamutele ventilatsioonisüsteemide paigaldamine, lisatöödeks on elektritööd. Töid tehti üle Eesti.

Uurimis- ja arendustegevuse projektidega seotud kulutusi ei olnud ja ei näe ette ka järgnevaks perioodiks.

Põhiliselt tehti ventilatsioonitöid Kredex toetustega objektidel.

Aasta müügitulu oli 1 176 621 eurot, tulu suurenes võrreldes 2021.a. 9,06% Tööjõukulud vähenes 10% 31.12.2022.a. seisuga oli osaühingul 10 töölepinguga töötajat.

2022.a. jätkatakse turul elektri- ja ventilatsioonitööde teostamist.

Juhatus on kaheliikmeline.

Osaühing on hea maksevõimega, sest lühiajaliste kohustuste kattekordaja on 7,61 ning peegeldab seda, mitu käibevara erot on ettevõttel ühe euro lühiajalise kohustuse tasumiseks Kiireloomuliste maksete tase on samuti hea, likviidsussuhe ehk happetest on 6,47. Rahaliste vahendite tase oli momendil 2,47 see tähendab, et lühiajaliste kohustuste täitmiseks on raha piisavalt. Äritegevuse rahavoo suhtarv on 1,55 seega on ettevõttel võime oma käibevara rahaks muuta ja oma lühiajalisi kohustusi täita.

2023.a. jaanuaris kuulutati välja OÜ Soojusekspert pankrott, muutusid firmale esitatud nõuded ebatõenäoliselt laekuvateks, debitoorne võlg seega 47 428 eurot, mis põhjustas kahjumi. Kahjum kaetakse eelmiste perioodide jaotamata kasumi arvelt.

Osaühingu juhatus kiidab majndusaasta aruande heaks, sellega seoses kinnitab juhatus majandusaasta aruandes esitatud andmete õigsust ja täielikkust, sealhulga seda, et aruanne koostati kooskõlas Eesti finantsaruandluse standardiga ning kajastab asjakohast ja tõepäraselt esitatud informatsiooni raamatupidamiskohustuslase finantsseisundi ja -tulemuse ning rahavoo kohta.

SP GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.