Rohkema info nägemiseks:

ALTRIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Altrin on Eesti kapitalil põhinev torustike, kütte- ja kliimaseadmete paigaldust osutav ettevõte. Tänu pikaajalisele kogemusele antud alal suudame Teile pakkuda kvaliteetset tulemust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Altrin on Eesti juurtega ettevõte, mis on pühendunud torustike, kütte- ja kliimaseadmete paigalduse valdkonnas. Meie kogemus selles valdkonnas ulatub aastakümnetesse ning see on meie töö kese. Oleme pühendunud pakkuma oma klientidele kõrgeima kvaliteediga teenust, tuginedes oma sügavale ekspertiisile ja professionaalsusele.

Meie meeskond koosneb kogenud ja kvalifitseeritud spetsialistidest, kellel on aastatepikkune praktiline kogemus. Nad on tõelised eksperdid torustike, kütte- ja kliimaseadmete paigalduse alal ning omavad põhjalikku arusaama sellest, mida vajab iga projekt, et tagada parimad tulemused.

Lisaks pakub Altrin muid teenuseid, mis hõlmavad näiteks järelvalvet, ekspertiisi ja teemantpuurimist. Järelvalve on meie meeskonna poolt teostatud teenus, mis tagab paigalduse kõrgeima kvaliteedi ja vastavuse kõikidele kehtivatele standarditele. Teemantpuurimine on meie ekspertide poolt kasutatav meetod, mis võimaldab täpselt ja efektiivselt luua avausi ja kanaleid erinevatesse materjalidesse.

Altrin on tuntud ka selle poolest, et pakub all ja peatoovõtu teenuseid. See tähendab, et saame hoolitseda kogu projekti eest alates algusest kuni lõpuni. Meie meeskond koordineerib kõiki vajalikke samme ja tagab, et iga etapp sujuks tõrgeteta. See võimaldab meie klientidel keskenduda oma põhitegevusele, teades samal ajal, et paigaldustööd on usaldusväärselt ja professionaalselt teostatud.

Ventilatsioon on oluline osa igast hoone kütte- ja jahutussüsteemist. Altrin omab laialdasi kogemusi ventilatsioonitööde alal ning suudab kavandada ja paigaldada süsteeme, mis vastavad kõrgeimatele tõhususe ja mugavuse standarditele.

Meie eesmärk on alati tagada kliendi täielik rahulolu. Oleme uhked oma võimekuse üle pakkuda parimat teenust Eesti turul ning meie klientide usaldus on meie jaoks hindamatu. Meie meeskond töötab alati selle nimel, et ületada ootusi ja tagada, et iga projekt saaks edukalt lõpule viidud.

Kui otsite professionaalset ja kvaliteetset teenust, võtke meiega ühendust!

Koduleht

ALTRIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Veiko U.

Asjalik ja meeldiv meeskond, jäin rahule!

- Teet K.

Töökvaliteet oli suurepärane, soovitan!

- Ivar E.

Väga professionaalselt tehti tööd.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ALTRIN OÜ tegevusaruanne 2022

Altrin OÜ, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest, keskendus aastal 2022 peamiselt erinevatele ehitusprojektidele. Nende peamised tegevusvaldkonnad olid torustiku, kütte-, kliimaseadmete ja ventilatsioonisüsteemide ehitus. Lisaks nendele spetsialiseeritud valdkondadele tegelesid nad ka eriehitustöödega ja teemantpuurimisega, mis on keerukas ja nõudlik protsess, mis nõuab suurt täpsust ja oskusi. Klientide tagasiside Altrin OÜ töö kohta oli aastal 2022 väga positiivne. Kliendid kiitsid ettevõtte professionaalsust, pühendumust kvaliteedile ja võimet pakkuda tõhusaid lahendusi

Dropdown

kõik artiklid

Ventilatsiooni paigaldus: hea siseõhu tagamise võti

Ventilatsioon on märkamatult oluline osa igapäevasest elust, mis mõjutab meie tervist ja mugavust. Ventilatsioonisüsteemid tagavad värsket õhku meie kodudes, ko
ssb.ee
Ventilatsioon on märkamatult oluline osa igapäevasest elust, mis mõjutab meie tervist ja mugavust. Ventilatsioonisüsteemid tagavad värsket õhku meie kodudes, kontorites ja muudes hoonetes ning aitavad reguleerida sisekliimat. Käesolevas sisuturundusartiklis uurime lähemalt ventilatsiooni paigalduse tähtsust, eeliseid ja miks on oluline valida professionaalne teenusepakkuja. Ventilatsioonisüsteemid mängivad võtmepositsiooni õhukvaliteedi tagamisel siseruumides. Need eemaldavad õhust saasteained, niiskuse ja lõhnad, asendades need värske õhuga väljast. Lisaks aitavad need hoida optimaalset

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.