Rohkema info nägemiseks:

KIVISEPAD AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ühendame traditsioonilised käsitööoskused innovaatilise lähenemisviisiga, luues kestvaid ja esteetiliselt nauditavaid kivitöid vastavalt klientide vajadustele ja soovidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AS Kivisepad on alates 2001. aastast olnud eestvedajaks loodusliku kivi töötlemisel, keskendudes peamiselt marmori ja graniidi kõrgekvaliteediliste toodete valmistamisele. Meie missiooniks on pakkuda klientidele tipptasemel tooteid konkurentsivõimeliste hindadega.

Peamised tootegrupid hõlmavad kamina- ja ahjudetaile ning erinevaid töötasapindu köökidesse, vannitubadesse ja mujale. Meie laos olev ligi 40 erineva kivi valik, mille hulgas on Itaalia, Soome, India ja Iisraeli päritolu, tagab mitmekesisuse ja võimaluse leida kivi, mis vastab klientide ainulaadsetele soovidele.

Omades otsekontakte toormaterjalide tarnijatega üle maailma, saame pakkuda klientidele isegi selliseid kive, mis ei ole meie tavapärases valikus. Meie pikaajalised suhted partneritega tagavad usaldusväärsuse ning võimaluse täita ka kõige spetsiifilisemaid tellimusi.

Looduskivi on aegade jooksul paelunud inimesi oma dekoratiivsuse, vastupidavuse ja kordumatu iluga. Graniidi ja marmori struktuur, mustrid ja värvitoonid on loodusjõudude mõjul miljonite aastate vältel välja kujunenud, tehes neist unikaalsed ja ajatud materjalid.

Iga kivitasapind on meie jaoks ainulaadne projekt. Teeme personaalseid pakkumisi, võttes arvesse klientide individuaalseid soove, vajadusi ja võimalusi. Oleme spetsialiseerunud nii eksklusiivsetele eritellimustele kui ka standard- ja suurtellimustele, pakkudes samasugust tähelepanu ja kvaliteeti igale projektile.

Koostöö arhitektide, sisekujundajate ja disaineritega on meie jaoks oluline osa, mis võimaldab meil pakkuda uuenduslikke lahendusi ja vastata klientide kõige nõudlikumatele ideedele. Kiviseppade kontoris saavad kliendid isiklikult tutvuda erinevate kivipindadega, saades inspiratsiooni ja leides oma unikaalse lahenduse.

Oleme siin, et muuta teie ideed reaalsuseks. Küsige julgelt ka kõige pöörasemate ideede kohta! Võtke ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis rikastab teie ruumi loodusliku kivi iluga. AS Kivisepad - kus iga klient on eriline ja iga projekt on kunstiteos.

Külastage meie näitusesaali aadressil Turu 51a, 50106 Tartu, Eesti või võtke huvi korral ühendust meie müügijuhi Kai Hangoga aadressil kai@kivisepad.ee või telefonil +372 5343 2777. 

KIVISEPAD AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter

Nende tähelepanu detailidele ja professionaalsus on muljetavaldav.

- Liina

Kiire ja suurepärane teenindus. Soovitan neid soojalt!

- Kadri

Väga meeldiv kogemus. Kivisepad mõistavad klientide vajadusi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Teie usaldusväärne Caesarstone\'i partner Eestis - Kivisepad

Tere tulemast avastama kaasaegse disaini ja vastupidavuse sümbioosi, mille taga seisab Caesarstone Ltd.! Alustades oma teekonda maalilisest Iisraeli rannikuäärses külas Sdot Yamis, on Caesarstone kiiresti tõusnud kvartskivi tootmise valdkonnas tuntud nimeks. Meie kireks on luua mitmekülgseid interjööri lahendusi, mis ühendavad elegantsi ja vastupidavust. Oleme pühendunud tipptasemel kvaliteedile ja innovatsioonile, kandes hoolt selle eest, et meie tooted jäävad vastu aja ja kasutuse katsumustele. Kas soovite teada rohkem meie kauni kvartskivi võimaluste kohta või soovite avastada, kuidas

Kivisepad AS on Caesarstone kvartsikivi maaletooja Eestis. Meilt leiad laia valiku kivist köögitasapindasi. Tule vaata lähemalt!

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada kvartsist köögitasapindu?

Köök on kodu süda, koht, kus valmivad maitsvad söögid ja jagatakse paljusid erilisi hetki pere ja sõpradega. Köögi kujundus mängib olulist rolli mitte ainult fu
ssb.ee
Köök on kodu süda, koht, kus valmivad maitsvad söögid ja jagatakse paljusid erilisi hetki pere ja sõpradega. Köögi kujundus mängib olulist rolli mitte ainult funktsionaalsuse, vaid ka esteetika poolest. Üheks moodsa köögi oluliseks elemendiks on töötasapind, mis peab olema vastupidav, kaunis ja praktiline. Kvarts on viimasel ajal muutunud üha populaarsemaks valikuks köögitasapindade materjalina mitmel põhjusel. Kvartsi peamine eelis köögitasapinnana on selle üliheade füüsiliste omaduste tõttu. Kvarts on äärmiselt vastupidav, kulumiskindel ja talub suurepäraselt igapäevast kasutust. See on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.