Rohkema info nägemiseks:

RKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke autokeretööde ja värvimisteenuseid sealhulgas klaasivahetust, puksiirabi, kliimaseadme täitmist ja plastosade parandust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast autotööstuse tipptaseme kunsti juurde RKS OÜ-s, kus iga pintslitõmme ja iga mutrivõti on samm täiuslikkuse suunas. Meie missiooniks on pakkuda terviklikke autokeretööde ja värvimisteenuseid, mis taastavad teie sõiduki tehasest tulnud hiilgusesse ja ümberdefineerivad kvaliteetse meisterlikkuse olemust.

RKS OÜ-s mõistame, et teie sõiduk on enamat kui lihtsalt transportimisvahend; see on lõuend, mis peegeldab teie isikupära ja stiili. Seetõttu pakume teenuste valikut, mis on loodud rahuldama kõiki teie autoga seotud vajadusi. Alates autokeretöödest ja värvimistöödest kuni puksiirteenusteni, kvaliteetsete autoklaaside paigaldamiseni ja isegi autoklaaside paigaldamiseni, tagame, et iga detail on käsitsetud äärmise täpsuse ja hoolitsusega.

Meie oskuslik meeskond on varustatud parimate lakkide ja värvimismaterjalidega, tipptasemel värvimisseadmetega ja kirg autotööstuse ilu vastu, mis ajendab meid pakkuma erakordseid tulemusi. Olgu teil vaja lihtsat ülevärvimist või täielikku keretööde ülevaatust, oleme pühendunud pakkuma õigeaegseid teenuseid ja kvaliteedi garantiid, millele võite loota.

Avastage meie töökojas saadaolevate teenuste valikut, sealhulgas klaasivahetus, keretööd ja värvimine, puksiirabi, kliimaseadme täitmine, plastosade parandus, autovaruosade tellimine, keevitustööd, kerede geomeetria taastamine ja rehvitööd. Oleme teie ühe peatuse sihtkoht kõigeks, mis on seotud autodega, tagades, et iga teie sõit on sõidukis, mis pole mitte ainult liikluskõlbulik, vaid liiklusime.

Liituge meiega RKS OÜ-s, kus me ei värvi mitte ainult autosid, vaid loome unistusi ratastel. Külastage meid aadressil Paemurru 1, 20205, Narva, või helistage meile numbril +372 502 6143 35 66611 kella 09:00 - 19:00, et kogeda autoteenindust, mis ületab tavapärast. Sest RKS OÜ-s ei ole me lihtsalt autode pärast, me oleme autode ja autotarvikute pärast, mis teevad avalduse.

© 2014 RKS Auto - Teie teekond täiuslikkuse poole algab siit.

Kontakt

RKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl M.

Kiire ja professionaalne teenindus!

- Mart S.

Usaldusväärne partner autoremondiks.

- Kati P.

Aitäh meeskonnale, mu sõiduk näeb välja nagu uus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mida hõlmab professionaalne autokeretöö teenus?

Autokeretöö on keerukas protsess, mis ulatub kaugemale pealiskaudsest uue värvikihi pealekandmisest. See hõlmab mitmeid samme, mis tagavad sõiduki struktuurse terviklikkuse, esteetilise veetluse ja pikaealisuse. Alates väikeste mõlkide ja kriimustuste parandamisest kuni auto välisilme täieliku uuendamiseni, keretöö on käsitöö, mis nõuab täpsust, asjatundlikkust ja silma detailidele. Professionaalsed keretöö teenused on hädavajalikud teie sõiduki väärtuse ja ohutuse säilitamiseks. Hästi teostatud keretöö mitte ainult ei paranda teie auto välimust, vaid kaitseb seda ka keskkonnaelementide eest

Dropdown

kõik artiklid

Miks on teie sõidukile oluline kvaliteetne autoklaas?

Autoklaasid on rohkem kui lihtsalt aknad välismaailma. Need on sõiduki struktuuri lahutamatud osad, mis aitavad kaasa selle aerodünaamikale, esteetikale ja mis
ssb.ee
Autoklaasid on rohkem kui lihtsalt aknad välismaailma. Need on sõiduki struktuuri lahutamatud osad, mis aitavad kaasa selle aerodünaamikale, esteetikale ja mis kõige tähtsam, sõitjate ohutusele. Esiklaasist külje- ja tagaaknateni on iga klaasitükk kavandatud täitma spetsiifilisi rolle, mis on olulised mugava ja turvalise sõidukogemuse jaoks. Sõiduki ohutus ei seisne ainult turvapatjades ja turvavöödes. Autoklaasi kvaliteet mängib olulist rolli reisijate kaitsmisel õnnetuste korral. Kvaliteetsed autoklaasid on projekteeritud taluma lööke, vältima väljapaiskumist ja isegi toetama katust

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.