Rohkema info nägemiseks:

ACTIVELY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2685; jälgijaid - 25. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ACTIVELY OÜ kohta arvamuslugu!"

ACTIVELY OÜ hetkeolukord

Juba 2685 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Actively alustas majandustegevust 2001. aasta juulikuus.

Osaühingu peamiseks tegevusvaldkonnaks on metsamajandusega ja metsavarumisega seotud tegevused, nendeks on metsakinnistute ostmine kinnisvarainvesteeringutena, käibevarana, kasvava metsa raieõiguste ostmine-müümine ja kasvava metsa ülestöötamine ning metsamaterjali ja raiejäätmete ost-müük.

Aruandeaastal oli põhirõhk suunatud kasvava metsa raieõiguste ostmisele-võõrandamisele, raielankide ülestöötamisele, metsamaterjali ostule-müügile ning raiejäätmete müümisele Eestis.

Aruandeaastal kujunes müügituluks kokku 750 588 eurot. Majandusaasta tulemiks kujunes 6 509 eurot kasumit.

Äritegevus toimus Eestis.

Majandusaastal ettevõtte majandustegevuses olulisi muudatusi ei ole tehtud, jätkuvalt oli põhirõhk suunatud juba väljakujunenud eelnimetatud tegevusaladele.

Peamised suhtarvud:

Suhtarv Kasutatud valem 2022 2021

Puhaskasum/müügitulu

Tegevtulukus, (%) 0,87 -17,46 x 100

Puhaskasum/varad

Varade tulukus, (%) 0,92 -11,46 kokku x 100

Maksevõime üldine Käibevara/lühiajalised 2,23 1,33 tase kohustused

Varade tootlus Müügitulu/varad kokku 1,06 0,66

Osaühingu ainuomanikuks on Helari Järv, on juhatuse liige, juhib ning korraldab äriühingu majandustegevust.

Aruandeaasta keskmine töötajate arv oli 2 ja tööjõukulud kokku moodustasid 63 677 eurot, millest palgakulu oli 47 591 eurot ja sotsiaalmaksud 16 086 eurot.

2022. aastal arvestati juhatuse liikmele / tegevjuhile töötasu 29 345 eurot. Juhatuse liikmele ametist lahkumisel hüvitist ei maksta.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil olulisi vara ja kohustiste hindamist mõjutavaid asjaolusid ei ilmnenud.

Järgnevateks majandusaastateks märkimisväärset käibe kasvu ei planeerita, loodetakse jätkuvalt tegutseda metsanduse valdkonnas.

Juhtkonna hinnangul on osaühing jätkuvalt tegutsev ja jätkusuutlik äriühing.

ACTIVELY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.