Rohkema info nägemiseks:

Helari Järv

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
puidu- ja paberitööstus, puidu kokkuost ja müük, Metsakaubandus

HJ VARAHALDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing HJ Varahaldus on Aremin UÜ ümberkujundamise tulemusel tekkinud äriühing, tegev alates 2016 aasta aprillist. HJ Varahaldus OÜ põhitegevuseks on finantsvarade ja -kohustiste haldamine, teeniti intressitulu 7 000 eurot, finantstulemiks kujunes 6 987 eurot kasumit. Ettevõtte äritegevust korraldab ja juhib ainuosanik/juhatuse liige. Juhatuse liikmele tasu ei ole arvestatud ega muid olulisi soodustusi pole tehtud.

Dropdown

kõik artiklid

ACTIVELY OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Actively alustas majandustegevust 2001. aasta juulikuus. Osaühingu peamiseks tegevusvaldkonnaks on metsamajandusega ja metsavarumisega seotud tegevuse
ssb.ee
Osaühing Actively alustas majandustegevust 2001. aasta juulikuus. Osaühingu peamiseks tegevusvaldkonnaks on metsamajandusega ja metsavarumisega seotud tegevused, nendeks on metsakinnistute ostmine kinnisvarainvesteeringutena, käibevarana, kasvava metsa raieõiguste ostmine-müümine ja kasvava metsa ülestöötamine ning metsamaterjali ja raiejäätmete ost-müük. Aruandeaastal oli põhirõhk suunatud kasvava metsa raieõiguste ostmisele-võõrandamisele, raielankide ülestöötamisele, metsamaterjali ostule-müügile ning raiejäätmete müümisele Eestis. Aruandeaastal kujunes müügituluks kokku 750 588 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.