Rohkema info nägemiseks:

IVASK KOSMEETIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 924; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IVASK KOSMEETIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

IVASK KOSMEETIKA OÜ hetkeolukord

Juba 924 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Oü Ivask Kosmeetika on loodud 2001.a. Firma põhitegevuseks on kosmeetikatoodete hulgimüük.

Oleme Prantsusmaa professionaalsekosmeetikasarja Maria Gallandi ainuesindaja Eestis ja Soomes.

Püsiklientidele ( kosmeetikud, ilusalongid) on korrraldatud 2022.a. 3 korrral Maria Galllandi toodete koolituapäevi ja uute toodete esitlusi.

Meie Maria Gallandi koolitaja osales novembris 2022 Maria Galllandi igaaastasel koolitajate koolitusel. Koolitus toimus video -silla vahendusel.

Käesoleval aastal oleme sõlminud uusi koostöökokkuleppeid kolme ilusalongiga ja kuue kosmeetikuga, kes tegusevad eraettevõtjatena.

Seoses ettevõtte eesmärgiga laieneda Soome, organiseerisime 10 koolitust Helsingis. kus peamiselt osalesid eestlastest kosmeetikud ja salongipidajad.

Sooes oleme juurde saanud 15 koostöölepingut.

23 - 26.mai organiseeerisime meie tublimatele kosmeetikutele preeemiareisi Prantsusmaale. Maria Galland Paris korraldas meile koolituspäeva ja õhtusöögi laevas asuvas restoranis, mis sõitis mööda Seini jõge.

13 - 14 oktoobril osalesime Soome Kosmeetikute Ühenduse korraldatud messil, Helsingis.

7.novembril 2022 lansseerisime Tallinna Olümpia hotelli konverensisaalis ja 9.novembrill Helsingis uue Maria Galllandi Nutri Vital tooteliini.

Seminarid viis läbi Maria Gallandi rahvusvaheline koolitaja Odile Mennechet.

Alates jaanuarist 2021.a. alustasime koolitusi Soomes, Helsingis.Peamiselt osalesid koolitustel eestlastest kosmeetikud ja salongipidajad. Aasta jooksul viidi läbi 9 koolitust Helsingis. Oktoobrikuus viis läbi koolituse Maria Galllandi rahvusvaheline koolitajja.

Reklaami on tehtud kahel korral Eesti tuntumates naisteajakirjades.

Uusi tooteid on tutvustatud ajakirjade uudiste rubriikides.

Soome Kosmeetikute Ühenduse (SKY) ajakirjas avaldasime reklaamiartikli ja uue tooteliini tutvustuse.Instagrammis ja Facebookis ilmuvad 5 korda nädalas reklaam Maria Gallandi hoolduste, toodete ja koolituste kohta Eestis ja Soomes.

Firma annab klientidele kuni 10% ulatuses arve summast tasuta reklaaammaterjale.

Järgneval 2023.a. majandusaastal jätkub Ivask Kosmeetika OÜ tegevus kosmeetikasarjade hulgimüüjana. Eesmärgiks on laiendad tegevust Soome Kosmeetikaturul.

Avatud Ivask Kosmeetika OÜ kodulehekülg www.maria-galland.ee

IVASK KOSMEETIKA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.