Rohkema info nägemiseks:

DATA SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie põhitegevuseks on klientide abistamine nende äriprotsesside efektiivsemaks muutmisel, pakkudes terviklahendusi alates raamatupidamistarkvara implementeerimisest kuni serverite rentimise ning kaugtöö võimalusteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme teie usaldusväärne partner raamatupidamise automatiseerimise ja ettevõtte juhtimise valdkonnas. Meie kogemus alates 2001. aastast ning ametlik esindusstaatus "1C" poolt Eestis tagavad professionaalse lähenemise ja teenuste kvaliteedi.

Me spetsialiseerume terviklahendustele, mis hõlmavad raamatupidamise tarkvara, serverite rentimist, paigaldamist ning kaugtöö võimalusi. Meie kogenud meeskond lahendab teie ettevõtte vajadused alates raamatupidamise korraldamisest kuni selle automatiseerimiseni ja analüüsini.

Meie klientide hulka kuulub juba üle 300 ettevõtte ja eraisiku, kes on valinud meid nende raamatupidamise automatiseerimise partneriks, kasutades selleks "1C" tarkvaralahendusi. Rohkem kui 50 ettevõtet on meile usaldanud oma äritegevuse raamatupidamise teenuseid.

Me pidevalt täiustame oma tarkvaralahendusi, et vastata klientide vajadustele ning optimeerida raamatupidamise protsesse.

Näidete hulgas on lahendused, kus klient soetab raamatupidamistarkvara, rendib serveri ning meie abil saavutab kaugtöö võimalused. Samuti pakume lahendusi, kus klient soetab kontorisse operatiivse arvestustarkvara ning meie võtame enda peale raamatupidamise, lahendades andmeimpordi-ekspordi probleemid ning kaugjuurdepääsu võimalused.

Kliendi usaldades meiega raamatupidamise, tellides täiendavaid aruandlusi tarkvaras ettevõtte efektiivsuse juhtimiseks, tagame parimad tulemused ja teeninduse.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos teile parima lahenduse!

uuri lisaks

DATA SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari O.

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine.

- Mart S.

Olen äärmiselt rahul!

- Toomas K.

Täpne ja usaldusväärne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

DATA SERVICE OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Data Service on ettevõtte, mis tegeleb raamatupidamise arvuti tarkvara müügi ning hooldusega, raamatupidamisteenustega. 2023. aastal jätkus OÜ Data Service traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine. 2023. aastal moodustas OÜ Data Service müügitulu 239,2 tuhat euro (2022. - 247,7 tuh.euro). Müügitulu vähenesid 2023. aastal - 3,45%. Tarkvara müük kasvas +10,4%, programmeerimisteenuste müük -16% ja raamatupidamisteenuste müük +9,2%. OÜ Data Service keskmine töötajate arv majandusaastal oli 6 töötajat. Ettevõte kasutab

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas raamatupidamistarkvara võib teie äri muuta

Raamatupidamine on iga eduka ettevõtte selgroog, pakkudes finantsraamistikku, mis informeerib strateegilisi otsuseid. Tehnoloogia arenguga on raamatupidamistava
ssb.ee
Raamatupidamine on iga eduka ettevõtte selgroog, pakkudes finantsraamistikku, mis informeerib strateegilisi otsuseid. Tehnoloogia arenguga on raamatupidamistavad arenenud, pakkudes ettevõtetele enneolematuid võimalusi kasvuks ja efektiivsuseks. Raamatupidamine jälgib ettevõtte finantstervist, tagades, et ressursse kasutatakse efektiivselt ning ettevõte on kasumlik ja vastavuses finantsregulatsioonidega. Kui ettevõtted kasvavad, suureneb finantstehingute keerukus. Traditsioonilised raamatupidamismeetodid võivad muutuda koormavaks, põhjustades ebatõhusust ja vigu. Raamatupidamistarkvara

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.