Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNE-TALLINNA KESKHAIGLA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8232; jälgijaid - 239. Arvustusi - 1; Artikleid 120+ "Kirjuta LÄÄNE-TALLINNA KESKHAIGLA AS kohta arvamuslugu!"

HIV-nõustamise ja -testimise anonüümne kabinet 3. mail erandkorras suletud

02.05.2024. Lugupeetud patsiendid! Reedel, 3. mail on HIV-nõustamise ja -testimise anonüümne kabinet (Paldiski mnt 62) erandkorras suletud. Palume vabandust ebamugavuste pärast! Oleme taas avatud alates uuest nädalast tavapärastel lahtiolekuaegadel, E-R kell 08.00-16.00. The post HIV-nõustamise ja -testimise anonüümne kabinet 3. mail erandkorras suletud appeared first on Lääne-Tallinna Keskhaigla.

Loe algallikast keskhaigla.ee

Dropdown

kõik artiklid

LTKH korraldas arstiõppe tudengitele praktilise seminari

30.04.2024. Laupäeval, 27. aprillil toimus Lääne-Tallinna Keskhaigla ja Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi koostööseminar, mille eesmärk oli tutvustada valitud
keskhaigla.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.