Rohkema info nägemiseks:

VELWIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut tellimustöid, mis hõlmavad akende, uste, treppide, klaasfassaadide, mööbli ja muude individuaalselt kohandatud lahenduste valmistamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alustades tagasihoidlikust algusest, oleme aja jooksul kasvanud ettevõtteks, mis on pühendunud kvaliteetsete ja kohandatud sisekujunduselementide loomisele. Meie teekond on olnud täis väljakutseid ja saavutusi ning on kujundanud meid selleks, kes me täna oleme.

Meie kirg disaini ja funktsionaalsuse vastu on juhatanud meid läbi erinevate projektide, alates akendest ja uksist kuni treppide, klaasfassaadide ja mööblini. Oleme uhked oma võimekuse üle pakkuda klientidele just neid lahendusi, mida nad soovivad ja vajavad.

Meie meeskond koosneb oskustega professionaalidest, kes suhtuvad igasse projekti kirglikult ja tähelepanu detailidele pühendudes. Iga töö, mille me teeme, on meie jaoks eriline ning see peegeldub lõpptulemuses. Me ei paku lihtsalt tooteid, vaid loome ruume, mis vastavad klientide unistustele ja loovad mugavuse ja funktsionaalsuse tasakaalu.

Oleme pidevalt uuendustega kursis, jälgime arenguid sisekujundusmaailmas ja investeerime uutesse tehnoloogiatesse, et pakkuda alati parimaid lahendusi. Meie eesmärk on muuta ruumid ilusamaks, praktilisemaks ja inspireerivamaks.

Lühidalt öeldes on meie ettevõtte lugu lugu kirest, pühendumisest ja pidevast arengust, et pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust. Oleme uhked selle üle, mida oleme saavutanud, ja ootame põnevusega tulevikku, kus saame aidata veelgi rohkem inimestel oma unistuste ruume luua.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

VELWIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Velwin OÜ teenustest olen oma projektide jaoks alati väga rahul olnud. Nad on alati vastanud kõigile minu küsimustele ja olnud väga abivalmis. Nende tooted on alati kõrge kvaliteediga ja töö teostatud tähtaegselt.

- Kertu P.

Velwin OÜ teenused on suurepärased! Nad on alati olnud väga paindlikud ja abivalmid minu ettevõtte vajadustega. Töö õigeaegselt ja kvaliteetselt tehtud.

- Taavi T.

Velwin OÜ on mulle alati usaldusväärne ja professionaalne partner. Kõik minu tellimused on alati õigeaegselt ja kvaliteetselt täidetud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VELWIN OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing VELWIN on Eesti ettevõte, mille põhitegevusala on puidu töötlemine ning akende, uste, treppide ja mööbli valmistamine. Lisaks sellele tegeleb ettevõte ka nende toodete vahendamise ja paigaldamisega. OÜ Velwin on tuntud oma kvaliteetsete toodete ja teenuste poolest, mis on aastate jooksul kogunud laialdast tunnustust nii kodu- kui ka välismaal. Ettevõtte omanikeks on Marko Süda ja Vello Süda, kes omavad kumbki võrdse osa osakapitalist. Nende juhtimisel on OÜ Velwin kasvanud tugevaks ja usaldusväärseks partneriks paljudele klientidele. Lisaks põhitegevusele pakub OÜ Velwin ka

Dropdown

kõik artiklid

Kas klaasfassaadi lahendused puitprofiilidega on uus trend arhitektuuris?

Puitprofiilidega lahendatud klaasfassaadid on üks kaasaegse arhitektuuri peamistest trendidest. Need annavad hoonele loomuliku ja sooja väljanägemise, samal aja
ssb.ee
Puitprofiilidega lahendatud klaasfassaadid on üks kaasaegse arhitektuuri peamistest trendidest. Need annavad hoonele loomuliku ja sooja väljanägemise, samal ajal tagades valguse läbilaskvuse ja energiatõhususe. Meie ettevõte, mis tegutseb Eestis, on spetsialiseerunud puitprofiilidega lahendatud klaasfassaadide valmistamisele. Klaasfassaadi paigaldamiseks kasutame kõrgekvaliteedilisi puiduliike, nagu männi-, kuuse- ja tammepuit, mis tagavad vastupidavuse ja esteetika. Meie kvalifitseeritud meeskond disainib, toodab ja paigaldab kõik fassaadi komponendid, sealhulgas puitprofiilid ja klaasid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.