Rohkema info nägemiseks:

AAS SANITAARTEHNIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1332; jälgijaid - 27. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AAS SANITAARTEHNIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

AAS SANITAARTEHNIKA OÜ hetkeolukord

Juba 1332 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Ainar Aas (03.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Aas Sanitaartehnika on Eesti Vabariigi seaduste kohaselt asutatud ja tegutsev osaühing. Osaühingu Aas Sanitaartehnika põhitegevus on sanitaartehnilised tööd Eesti Vabariigis.

2002.a.septembris alustati oma tegevust sanitaartehniliste ja ventilatsioonitööde teostamisel.

2022.aasta 12 kuu netokäive oli 732 032.- eurot.

Suuremad tehtud tööd aastal 2022 olid: Rääma Põhikool, Savi 5/2 bürohoone, Turba 19 tootmishoone II järk, Pärnu MÜ laohoone rekonstrueerimine, Rääma Põhikooli võimla, Liblika Lasteaed

Aruandeperioodil osteti üks põhivara hinnaga 7000.-.

Osaühing Aas Sanitaartehnika OÜ juhatuse liige ja tegevjuht on Ainar Aas, kelle palgasumma koos sotsiaalmaksudega aruandeperioodil oli 20 906.€.

Keskmine töötajate arv aruandeperioodil oli 11 ja nende palgasumma koos sotsiaalmaksudega oli 194 144- eurot.

AAS SANITAARTEHNIKA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.