Rohkema info nägemiseks:

DOMINOS PROJEKT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ehitusettevõte, kes keskendub peamiselt fassaaditöödele, kortermajade renoveerimisele ja mitmekülgsete ehitusteenuste pakkumisele erinevatele hoonetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Dominos Project OÜ on ehitusettevõte, mis on juba alates 2002. aastast pakkunud kõrgtasemel ehitusteenuseid Eesti kapitalil põhineva ettevõttena. Aastate jooksul oleme end välja kujundanud peamiselt fassaaditööde ja kortermajade renoveerimise valdkonnas ning tõestanud end usaldusväärse partnerina ehitusprojektide erinevates etappides.

Meie tegevusvaldkonnad hõlmavad ehituse peatöövõttu, fassaaditöid, maja ehitust, kortermaja renoveerimist ja lamekatuste ehitust. Oleme tuntud mitmekülgsete ehitusteenuste pakkujana, alustades projekteerimisest ja lõpetades lõppviimistlusega. Meie kogemus erineva keerukusastmega projektide juhtimisel on andnud meile hindamatu oskusteabe, mis võimaldab leida optimaalseid lahendusi igat tüüpi ehitusprojektidele.

Dominos Projecti meeskond koosneb kõrgelt kvalifitseeritud ja motiveeritud spetsialistidest, kes on pühendunud klientide vajaduste täitmisele. Meie eesmärk on tagada klientide rahulolu professionaalse töö, tähtaegadest kinnipidamise ja kvaliteetsete materjalide ning tehniliste lahenduste kasutamise kaudu.

Kui otsite usaldusväärset partnerit fassaaditööde, kortermajade renoveerimise või muude ehitusprojektide jaoks, siis oleme teie jaoks õige valik. Pakume teile mitte ainult kvaliteetset ehitusteenust, vaid ka kogemust, mis tagab projekti sujuva kulgemise ning optimaalsed tulemused.

Oleme alati valmis kuulama teie vajadusi ja soove ning leidma parimad lahendused just teie projektile.
Dominos Project OÜ - Teie usaldusväärne partner ehituse valdkonnas. Laske meil aidata teie ehitusprojekti edukaks muuta!

Võta ühendust ja viime ka sinu ehitusprojektid ellu!

kontakt

DOMINOS PROJEKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Suurepärane töö! Meie kodu fassaadi renoveerimine oli kiire ja professionaalne.

- Martin L.

Meie fassaad sai täiesti uue ilme tänu Dominos Projektile. Aitäh!

- Erik M.

Dominos Project OÜ muutis meie kortermaja unistuste koduks. Täname!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

DOMINOS PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Dominos Projekt, mis on asutatud 2002. aastal, on pühendunud elamute ja mitteeluruumide ehitusele (EMTAK 41201). Selle ettevõtte põhitegevus on olnud stabiilne ja järjepidev, mis on aidanud kaasa selle pikaajalisele edule ja kasvule. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu hinnanguliselt 1,7 miljonit eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte tugevat positsiooni Eesti ehitusturul. Veelgi enam, kogu see käive tuli Eesti siseturult, mis näitab, et Osaühing Dominos Projekt on tugevalt juurdunud kohalikus majanduses ja on oluline osa sellest. Aruandeaastal ei tehtud arengu-ja

Dropdown

kõik artiklid

Fassaaditööd - hoone ilu ja kaitse üheskoos

Hoone fassaad on esimene asi, mida inimesed märkavad, kui nad teie kinnisvara juurde jõuavad. See on nagu hoone nägu, mis annab aimu selle iseloomust ja hooldus
ssb.ee
Hoone fassaad on esimene asi, mida inimesed märkavad, kui nad teie kinnisvara juurde jõuavad. See on nagu hoone nägu, mis annab aimu selle iseloomust ja hooldusest. Fassaaditööd ei ole aga ainult esteetika küsimus; need on olulised ka hoone kaitse ja energiatõhususe seisukohalt. Selles artiklis uurime, miks fassaaditööd on nii olulised ning kuidas need aitavad ühendada hoone ilu ja kaitse. Fassaaditööd on hoone visiitkaart. Hoolikalt planeeritud ja professionaalselt teostatud fassaad muudab hoone pilkupüüdvaks ning lisab väärtust kogu kinnisvarale. Kaasaegsed fassaadilahendused pakuvad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.