Rohkema info nägemiseks:

PÄRNAMÄE KALMISTU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pereettevõte ning teeme oma tööd hoole ja armastusega juba üle 30 aasta. Pakume mitmesuguseid kalmistuteenuseid Tallinna kalmistutel ja ka teistel Eestimaa kalmistutel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Pärnamäe Kalmistu OÜ-s mõistame, kui oluline on austada lähedaste mälestusi. Meie pühendumus on pakkuda erakordseid kalmistuteenuseid ja tooteid, mis peegeldavad austust, väärikust ja hoolt. Meie lai valik võimaldab rahuldada klientide mitmekesiseid vajadusi, tagades, et iga mälestusmärk on sama ainulaadne kui inimene, keda see esindab.

Meie tootevalikusse kuuluvad kaunilt valmistatud hauakivid ja hauaplaadid, mis on saadaval erinevatest materjalidest nagu poleeritud graniit ja looduslik kivi. Iga tükk on loodud täpsuse ja kunstilisusega, pakkudes kestvat austusavaldust neile, kes on lahkunud. Meie hauapiirded on saadaval erinevates stiilides, alates rustikaalsest paekivist kuni elegantse, poleeritud graniidini, pakkudes igale hauaplatsile nii kaitset kui ka elegantsi.

Lisaks meie mälestustoodetele pakume ka põhjalikke hauahooldusteenuseid. Olgu teil vaja ühekordset hooldust või regulaarset hooldust, meie meeskond on pühendunud teie lähedase puhkepaiga ilu ja pühaduse säilitamisele. Meie teenused algavad vaid 30€-st, tagades taskukohasuse ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata.

Meie veebipood muudab meie toodete sirvimise ja ostmise mugavaks otse kodust. Hindadega alates 80€-st saate valida erinevate võimaluste vahel, mis sobivad teie eelistuste ja eelarvega. Iga tooteleht pakub üksikasjalikku teavet ja kohandamisvõimalusi, võimaldades teil luua isikupärastatud mälestusmärgi, mis tõeliselt austab teie lähedase pärandit.

Valige Pärnamäe Kalmistu OÜ oma kalmistuvajaduste jaoks ja kogete meelerahu, teades, et teie lähedase mälestus on hoolivates kätes. Kutsume teid tutvuma meie pakkumistega ja avastama, miks meie kliendid usaldavad meid pakkuma kõrgeimat teeninduse ja käsitöö taset.

Kontakt

PÄRNAMÄE KALMISTU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaari K.

Väga professionaalne teenindus ja kaunis töö. Oleme tulemusega väga rahul.

- Paula K.

Sõbralik ja abivalmis teenindus, töö teostatud täpselt nii, nagu soovisime.

- Taavi D.

Väga korralik ja kvaliteetne töö, kindlasti soovitame ka teistele.

- Diandra ja Diana

Algusest lõpuni väga meeldiv kogemus! Oleme pikalt mõelnud hauaplatsi värskendamisele ning nüüd, kui hakkasime pakkumisi küsima, siis jäite Teie, oma kodulehel olevate piltide tõttu kohe silma. Kogu suhtlus oli algusest lõpuni väga meeldiv ja kiire - koheselt käidi ka hauaplatsi kohapeal vaatamas ning mitmeid kordi helistati üle, et kõik detailid saaksid paika nii, nagu just soovisime. Töö sai väga ilus ja just täpselt selline nagu oime soovinud. Aitäh!

- Merike Rimm

Sain emale väga kena klombitud graniidist hauapiirde. Kõik tuttavad olid hämmingus. Eriti tänulik olin selle üle, et arvestati minu erisoove mõõtude osas ja laoti eelnevalt isegi näidis. Töö teostati väga kiiresti. Aitäh meeldiva ja asjaliku koostöö eest!

- Auramet Solutions OÜ

Suured tänud Teile! Jäime Teie tööga tõesti väga rahule! Suurepärane ja kiire suhtlemine/tegutsemine. Aitäh veelkord ja edu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PÄRNAMÄE KALMISTU OÜ tegevusaruanne 2023

Oü Pärnamäe Kalmistu asutati 2002 aasta augustis ja põhiliseks tegevusvaldkonnaks on Pärnamäe kalmistul haudade korrastused, hooldused, hauapiirded ja hauakivide valmistamine. 2002 a saime ka Ühispangalt laenu, mille eest ostsime Pärnamäe kalmistule hoone. 2003. a taotlesime Tallinna Ettevõtlusametilt stardiabi Pärnamäe kalmistul kivitöökoja tegemiseks ja saime positiivse vastuse. 2004. a oleme saanud katuse alla kontori ja tootmishoone, ees on uksed aknad ja nüüd on jäänud veel sisetööd. Eesti Energia suurendas meie elektrivõimsust ja vedas meile uued kaablid. Tegime korda ka oma veetrassi.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hauapiirded aitavad säilitada hauaplatsi pühadust ja väärikust?

Hauapiirded on oluline element lähedaste mälestamisel, pakkudes nii kaitsvat piiri kui ka esteetilist täiustust hauaplatsidele. Need struktuurid mitte ainult ei
ssb.ee
Hauapiirded on oluline element lähedaste mälestamisel, pakkudes nii kaitsvat piiri kui ka esteetilist täiustust hauaplatsidele. Need struktuurid mitte ainult ei tähista puhkepaika, vaid peegeldavad ka lahkunu isiksust ja pärandit. Erinevat tüüpi hauapiirete mõistmine aitab peredel teha teadlikke otsuseid, mis austavad nende lähedaste mälestusi. Hauapiirete tähtsus Hauapiirded mängivad olulist rolli hauaplatsi pühaduse ja väärikuse säilitamisel. Need pakuvad sulgemise ja kaitse tunnet, vältides juhuslikke häireid ja tagades, et plats jääb austusväärseks mälestuspaigaks. Lisaks võivad piirded

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.