Rohkema info nägemiseks:

LEMEKS TARTU AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme jätkusuutliku metsamajandusega ning pakume metsandusalaseid teenuseid, sealhulgas metsakinnistute ostu, kasvava metsa ostu, metsamaerjali ostmist ja metsamajandamiskava koostamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Lemeks Mets on kodumaise kapitaliga ettevõte, mis koondab Lemeks Gruppi kuuluvaid metsavarumisettevõtteid. See võimaldab meil kiirelt ja kohalikke olusid arvestades otsuseid langetada ning luua lisandväärtust Eesti metsavarudest. Lemeks Mets keskendub jätkusuutlikule metsamajandusele ja loodussõbralikule tegevusele, tagades samal ajal metsade elurikkuse, produktiivsuse ja looduslike protsesside säilimise.

Lemeks Metsi tugevus peitub kodumaises kapitalis ja sellest tulenevas paindlikkuses. See võimaldab meil kiirelt kohanduda muutuvatele oludele ning otsustada vastavalt kohalikele vajadustele ja tingimustele. Oleme uhked, et kuulume Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu asutajaliikmete hulka ning panustame aktiivselt kohaliku tööhõive kasvu ja klientide, partnerite ning töötajate rahulolu suurendamisse.

Me ei piirdu ainult metsa varumisega, vaid toome puidu Lemeks Grupi ettevõtetesse, kus sellele lisame väärtust Eestis. See aitab suurendada kohalikku tööhõivet ning toetab meie eesmärki rahuldada klientide vajadusi kvaliteetsete puittoodetega. Meie puidutöötlemise rajatised vastavad kõrgeimatele standarditele ja tagavad, et Eesti metsavarudest saadav puit leiaks laialdast kasutust nii kodu- kui ka eksporditurgudel.

Lemeks Mets teeb tööd selle nimel, et majandada metsa jätkusuutlikult ja loodussõbralikult. Meie eesmärk on säilitada metsade elurikkus, suurendada produktiivsust ning toetada looduslikke protsesse. Kõik meie tegevused põhinevad metsamajandamise headel tavadel ja kõrgetel keskkonnastandarditel. Lisaks aitame metsaomanikel raieõiguse võõrandamise puhul ka metsauuendustööde küsimustes, tagades metsa tulevikule mõeldes jätkusuutliku lähenemise.

Meie tegevuspiirkonnaks on Eesti ja Põhja-Läti kõige metsarikkamad alad. Lisaks ekspordime Euroopasse sortimente, millele kodumaine nõudlus puudub, kasutades selleks sadamaterminale. Meie aastane puidukäive ulatub muljetavaldavate 800 000 tihumeetrini, mis näitab meie pühendumust metsavarude jätkusuutlikule kasutamisele ja puidu väärtustamisele.

Lemeks Sadamad AS omab Forest Stewardship Council® tarneahela grupisertifikaati FSC-C011434. See sertifikaat kinnitab meie pühendumust vastutustundlikule metsamajandusele ja säästlikule puidu kasutamisele ning tagab, et meie tegevus vastab kõrgetele keskkonna- ja jätkusuutlikkuse standarditele.

Lemeks Mets on tõeline eeskuju, kuidas kodumaine kapital ja jätkusuutlik metsandus saavad käsi kätte minna, tuues kasu nii loodusele kui ka kohalikule majandusele. Lisaks toetab see meie visiooni, et Eesti metsad jäävad elurikkaks ja kestlikuks ressursiks tulevastele põlvkondadele.

Täpsemate küsimuste korral võta meiega ühendust!

kontakt

LEMEKS TARTU AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart S.

Lemeks aitab metsaomanikena meil jätkusuutlikult majandada.

- Toomas K.

Lemeks on usaldusväärne ja professionaalne.

- Anna P.

Metsamaerjali müük nendega sujus suurepäraselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LEMEKS TARTU AS tegevusaruanne 2022

AS Lemeks Tartu, mis on osa suuremast AS Lemeks grupist, on metsamajandusega tegelev ettevõte, mis asutati 2002. aastal. Selle peamisteks tegevusaladeks on metsakinnistute ja metsamaterjali ost, kasvava metsa ülestöötamine ning erineva ümarpuidu sortimendi müük. AS Lemeks Tartu on tuntud oma loodussäästliku mõtteviisi, ausa äri põhimõtete ning pikaajalise kogemuse poolest. Lisaks sellele jagab ettevõte metsaomanikele kasulikke nõuandeid, aidates neil oma metsavarasid paremini hallata ja kasutada.2022. aasta oli AS Lemeks Tartu jaoks edukas. Suur enamus seatud eesmärkidest saavutati, mis näitab

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tuleb teha metsakinnistu ostmisega?

Metsakinnistu ostmine on mitmekülgne investeering, mis võib tuua nii keskkondlikke kui ka majanduslikke hüvesid. Kui olete huvitatud metsamaa soetamisest, on ol
ssb.ee
Metsakinnistu ostmine on mitmekülgne investeering, mis võib tuua nii keskkondlikke kui ka majanduslikke hüvesid. Kui olete huvitatud metsamaa soetamisest, on oluline mõista, kuidas leida, hindata ja hallata parimat kinnisvara. Selles artiklis uurime, kuidas saate teha informeeritud otsuseid, et metsakinnistu ostmine oleks edukas ja jätkusuutlik. 1. Leia sobiv asukoht ja suurus Esimene samm metsakinnistu ostu juures on sobiva asukoha ja suuruse määramine. Küsige endalt, miks soovite metsamaad osta - kas puhta looduse nautimiseks, investeeringuks või metsanduslikuks otstarbeks. Seejärel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.