Rohkema info nägemiseks:

RABELIO INVEST OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on autoremondi, hoolduse ja keretööde teostamine, tagades, et iga sõiduk on tipptasemel seisukorras.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme pühendunud sellele, et teie sõiduk jääks alati tipptasemel seisukorda, tagades ohutu ja mugava sõidukogemuse.

Kes me oleme?

Meie ettevõte on loodud autode entusiastide poolt, kellel on aastatepikkune kogemus autoremondi valdkonnas. Oleme kogenud meeskond, kelle eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset teenust ja lahendusi igat tüüpi sõidukitele. Olgu tegemist väiksema remonditöö, regulaarse hoolduse või ulatusliku keretööga, oleme valmis vastu võtma igasuguse väljakutse.

Meie teenused

  1. Autoremont: Meie kogenud mehaanikud on varustatud tipptasemel tehnoloogiaga, et diagnoosida ja parandada igasuguseid tehnilisi probleeme teie sõidukiga. Olgu tegemist mootori, pidurite, käigukasti või elektrisüsteemiga - me suudame leida lahenduse.

  2. Hooldus: Regulaarne hooldus on võtmeks selleks, et teie sõiduk püsiks tippvormis. Pakume põhjalikke hooldusteenuseid, mis hõlmavad õlivahetust, filtrite vahetust, pidurisüsteemi kontrolli ja palju muud. Teie sõiduki turvalisus ja jõudlus on meie prioriteet.

  3. Keretööd: Olgu tegemist väiksema täkke või suurema kahjustusega, meie spetsialistid suudavad taastada teie sõiduki väljanägemise ja struktuuri. Kasutame kvaliteetseid materjale ja tehnikaid, et tagada kestvus ja visuaalselt atraktiivne tulemus.

Miks valida meid?

  1. Kogemus: Meie meeskond koosneb kogenud autospetsialistidest, kellel on sügavad teadmised erinevate sõidukite remondi ja hoolduse valdkonnas.

  2. Tipptasemel tehnoloogia: Kasutame viimast sõna tehnoloogiat, et tagada täpne diagnoos ja kvaliteetne remonditöö.

  3. Kliendikesksus: Oleme pühendunud kliendi rahulolu tagamisele. Meie eesmärk on mitte ainult parandada teie sõidukit, vaid pakkuda ka suurepärast teenindust.

  4. Kiire ja tõhus töö: Teame, kui oluline on teie sõiduk igapäevaelus. Seetõttu teeme kõik endast oleneva, et tagada kiire ja tõhus teenindus.

Liituge meiega teekonnal, kus teie sõiduk on alati tipptasemel seisukorras. Oleme siin, et pakkuda usaldusväärset autoremonti, hooldust ja keretöid. Teie mugavus ja ohutus on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust:

+372 5646 0230

RABELIO INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Minu auto remont oli teostati kiirelt. Aitäh!

- Janek P.

Töötajad olid sõbralikud ja asjatundlikud. Kindel valik autoremondiks!

- Marek H.

Väga rahul! Keretööd tehti täpselt nii, nagu lubatud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RABELIO INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Rabelio Invest alustas tegevust 09.04.2003 aastal. OÜ Rabelio Invest põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus-ja remonditeenused. 2022a. aasta müügitulu oli 94 011 eurot, ning majandusaasta lõppes kahjumiga 6 029 eurot.. Aruandeperioodil arvestati palkadeks kokku 16 930 eurot ja keskmine töötajate arv oli 2. Osaühingu juhatus on kolme liikmeline ja juhatuse liikmetele tasu makstud ei ole. Juhatuse liikmetele soodustusi ettenähtud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et teie auto vajab viivitamatut remonti

Sõiduki hooldus on oluline ohutuse, usaldusväärsuse ja pikaealisuse tagamiseks. Teie auto viivitamatut remonti nõudvate märkide äratundmine võib säästa teid kul
ssb.ee
Sõiduki hooldus on oluline ohutuse, usaldusväärsuse ja pikaealisuse tagamiseks. Teie auto viivitamatut remonti nõudvate märkide äratundmine võib säästa teid kulukatest riketest ja võimalikest õnnetustest. Siin on viis kriitilist näitajat, mis peaksid ajendama külastama professionaalset teeninduskeskust nagu RABELIO INVEST OÜ. Hoiatustuled süttivad armatuurlaual Kui mootori kontrolltuli süttib, on see selge märk, et teie sõiduki mootori juhtimissüsteem on tuvastanud probleemi. Selle tule eiramine võib põhjustada tõsist mootorikahjustust ja kulukaid remonte. Pidurisüsteemi hoiatustuli on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.