Rohkema info nägemiseks:

NORDCITY CENTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4902; jälgijaid - 41. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDCITY CENTER OÜ kohta arvamuslugu!"

NORDCITY CENTER OÜ hetkeolukord

Juba 4902 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Nordcity Center põhitegevusalaks on jätkuvalt erinevate metallitöötlusseadmete müük, paigaldamine, hooldus ja remont ning eelpool nimetatud põhitegevusega seonduvate tarvikute, varuosade, kuluvosade müük Baltikumis ja Soomes.

Ettevõte käive 2022 aastal oli 3 526 540.- EUR.

OÜ Nordcity Center olulisemad finantssuhtarvud: 31.12.2022 31.12.2021

Ärirentaablus (ärikasum/müügitulu) % 0,90% 2,3%

Omakapitali tootlus ROE (puhaskasum/omakapital) % 5,70% 14,60%

Varade tulukus ROA (puhaskasum/varad kokku) % 2,70% 10,40% 2022 aastal oli ettevõtte põhituruks jätkuvalt Eesti Vabariik. Detsembri kuus osaleti Soomes kohalikul seadmete messil – eesmärgiga suurendada edendada müügitegevust Soome suunal. 2022 aastal toimusid ettevõttes ka pikalt planeeritud suuremad struktuuri muudatused, millega kaasnesid muudatused ka personalis. Aasta lõpu seisuga töötas ettevõttes 14 töötajat. Lõppenud aasta majandustulemusi mõjutasid enim 24.02.22 alanud täiemahuline relvastatud konflikt Ukrainas ja sellest ajendatud erinevad ebastabiilsust tekitavad mõjud üle maailma nii poliitilisel kui ka majanduslikul maastikul. Arvestades erinevaid ja rohkeid ettevõtte sisemisi ja väliseid asjaolusid (muutujaid), otsuseid jms - hindab ettevõtte juhtkond tulemusi tervikuna kokkuvõtvalt rahuldavaks.

2023 aastal jätkab ettevõtte oma igapäevast äritegevust eesmärgiga suurendada müügimahtusid ja kasumlikkust ning vähendada erinevaid kohustusi. Nii seadmete kui erinevate kulu ja varuosade hinnad ilmselt jätkavad tõusmist 5-15% ulatuses. Kuivõrd 2023 I poolaastal aset leidvate hinnatõusude sisendpõhjused jäid valdavalt 2021 lõppu ja 2022 algusesse, siis keskpankade intressi tõstmiste mõju 2023 aasta hinnatõusu ohjamise osas jääb ilmselt pigem väikeseks, sest varasemalt suurenenud sisendit see enam olematuks ei muuda. Pigem on oodata inflatsiooni raugemist ja olukorra stabiliseerumist 2024 aastal – kui vahepeal uusi mõjulaineid ei teki. Masinaehituse valdkonnas avaldavad 2023 aastal hindadele suurimat mõju: metalli hindade langus – relvastatud konflikti eelsete hindade lähedale ja kütuse hindade langus (transport). Samas annuleerivad selle ära energiahindade ebanormaalne kasv ja ka tööjõukulude kasv, mida survestavad kodumajapidamiste kulude kasvud.

Seetõttu säilib antud sektoris surve tootmise automatiseerimise ja efektiivsuse suurendamise järele. Otsitakse energiasäästlikemaid lahendusi, personali kokkuhoidu võimaldavaid lahendusi (sest ka spetsialiste pole piisavas mahus võtta), tootmise kiirust ja kvaliteeti tõstvaid lahendusi jne.

Selles mõttes on oodata suuremate ja tehniliselt keerukamate lahenduste nõudluse jätkuvat kasvu.

Juhtkond on hinnanud ettevõtte suutlikkust jätkata jätkuvalt tegutsevana. Kinnitame, et ettevõte on meie parima teadmise ja hinnangute kohaselt jätkuvalt tegutsev osaühing

NORDCITY CENTER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.