Rohkema info nägemiseks:

TAVT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eeliseks on paindlikkus töötada erinevas mahus projektidega. Seda toetab meie kõrge kvalifikatsioon, koostööpartnerid, moodne tehnikapark ja kogemus.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Juta P.

Nende teehooldusmeeskond on olnud meile alati abiks. Nad hoiavad meie teed korras ja ohutuna igal aastaajal.

- Paul T.

Meie teedeehitusprojekt oli hästi korraldatud ja teostatud. Teie meeskond töötas tõhusalt ning tagas tee sujuva ja ohutu kasutamise.

- Sven S.

Torusildade ja truubide ehitamine sujus suurepäraselt. Tänu teile on meil nüüd parem veejuhtimissüsteem.

TAVT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Tavt on Eestis tuntud ja tunnustatud ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on teede ja välistrasside ning sildade ehitus, remont ja hooldus. Ettevõte on aastate jooksul teinud märkimisväärset tööd mitmetes Eesti piirkondades, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitusteenuseid. OÜ Tavt tegevus on hooajaline, enamjaolt kevadest sügiseni, mis on tüüpiline paljudele ehitussektori ettevõtetele. Ehitussektori areng on tihedalt seotud üldise majanduskasvu ja -keskkonnaga. See tähendab, et kui majandus on tugev, on ka ehitussektor tugev. OÜ Tavt on suutnud sellest trendist kasu lõigata,

Dropdown

kõik artiklid

Uus sild üle Elva jõe pidas katsumustele vastu

Neljapäeval avati Palupera vallas Palu metsade keskel uus sild üle Elva jõe, mis ehitati vana pehkinud ja ohtlikuks muutunud ülesõidu asemele.
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.