Rohkema info nägemiseks:

MÄNNIKÄBI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on puidu töötlemine, eritellimusel aluste ja transpordikastide valmistamine, mida täiendavad disaini- ja transporditeenused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MÄNNIKÄBI OÜ maailma. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseerumisega saematerjali tootmisele, kohandatud aluste ja transpordikastide valmistamisele. 

Mõistame, et igal kliendil on unikaalsed nõudmised. Seetõttu pakume puidust aluseid ja transpordikaste, mis on kohandatud teie kaupade spetsiifilistele vajadustele. Meie oskusteave saematerjali tootmises tagab, et iga meie loodud toode on kõrgeima kvaliteediga, mõeldud vastu pidama transpordi ja ladustamise raskustele.

Meie teenused ei piirdu ainult tootmisega. Pakume terviklikke disainiteenuseid, et jooniste puudumine ei takistaks teie projekti. Meie meeskond on varustatud vajalike mõõtmiste tegemiseks ja disaini loomiseks, mis sobib täpselt teie spetsifikatsioonidega. Ja meie transporditeenusega, millel on 1,5t kandevõimega Iveco Daily, tagame, et teie tooted jõuavad sihtkohta turvaliselt ja õigeaegselt.

Kasvades püsime truuks oma põhiväärtustele: kvaliteet, jätkusuutlikkus ja kliendirahulolu. Meie küttegraanulid pakuvad keskkonnasõbralikku kütte lahendust ja meie saepuru on saadaval erinevateks kasutusteks, alati keskkonnasäästlikkust silmas pidades.

Uurige meie teenuste- ja tootevalikut ning lubage meil pakkuda teile hinnapakkumist, mis vastab teie vajadustele. Koos loome lahendusi, mis on nii kestvad kui ka ökoloogilised.

KONTAKT

MÄNNIKÄBI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel

Kiire ja professionaalne transportteenus.

- Liisa

Kvaliteetne saepuru sobib suurepäraselt meie vajadustega.

- Mart

Pakutav küttegraanul on efektiivne ja keskkonnasõbralik.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MÄNNIKÄBI OÜ tegevusaruanne 2022

Männikäbi OÜ on asutatud 2003. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on saekaatri teenused ja saekaatri toodete müük. Kõrvaltegevuseks on personalitöö konsultatsioonide teenuse osutamine. Aruandeaasta müügitulu kokku oli 238 467 eurot. Kogu müügikäive tekkis Eesti Vabariigis. 2023.a. olulisi muudatusi plaanis ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muudavad logistikat kohandatud puitalused?

Kohandatud puidust alused on logistikatööstuses revolutsioonilised, pakkudes rätseplahendusi, mis vastavad ettevõtete täpsetele vajadustele. Kui mitmekülgne ja
ssb.ee
Kohandatud puidust alused on logistikatööstuses revolutsioonilised, pakkudes rätseplahendusi, mis vastavad ettevõtete täpsetele vajadustele. Kui mitmekülgne ja oluline osa tarneahelast, on need alused kujundatud mahutama erinevate kaupade unikaalseid mõõtmeid ja kaalunõudeid, tagades seeläbi tõhusama ja turvalisema transpordiprotsessi. Logistika ja pakendamise evolutsioon Logistikasektor on pidevalt kohanenud globaalse kaubanduse muutuvate nõudmistega, kusjuures kohandatud puidust alused on kerkinud esile kui võtmeinnovatsioon. Need alused ei ole lihtsalt vahend kaupade transportimiseks;

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.