Rohkema info nägemiseks:

SPECIALFINS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 657; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SPECIALFINS OÜ kohta arvamuslugu!"

SPECIALFINS OÜ hetkeolukord

Juba 657 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SpecialFins OÜ on asutatud 23.01.2003 allvee kalapüüdjatele, vetelpäästjatele ja vabasukeldujatele mõeldud spetsiifiliste kõrgekvaliteediliste, käsitsi valmistatud ujumislestade tootmiseks ja ekspordiks üle kogu maailma.

2022.aastal eksportisime oma toodangut 19 erinevasse riiki.

Meie müügikanaliks on veebilehekülg (www.specialfins.com) ja kõik varasemad kliendid kes meie toodangu ning teenusega rahule on jäänud.

Selline reklaam on kõige tõhusam ja odavam. Tootmises arvestame klientide erisoove ja vajadusi mida teised suuremad tootjad ei suuda ega soovi pakkuda.

Suurem osa klientidest soovib end nime, logo ja lippuga märgistatud ujumislesti ja kotte.

2022.aastal tegutsesime jätkuvalt sukeldumise, pinnaltpääste ja erinevate ujumise ja päästeülikondade remondiga. Selles valdkonnas on teenusepakkujaid väga vähe sest puuduva oskused ja kogemus. Meie suuremateks klientideks on Päästeamet, Kaitseinvesteeringute keskus,

Revali Merekool, Tallink ja paljud teised Eesti, Soome ja Norra ettevõtted. Ülikondade remondi ja hoolduse teenus on muutumas meie põhilisemaks tegevusalaks.

2022.aastal pakkusime haljastuse ja heakorrateenust AVANT väikelaaduriga. Selle teenuse maht on suurenemas seoses erinevate seadmete soetamisele ja oskuste omandamisele.

Ettevõtte müügikäive oli 2022.aastal 55 303 eurot (2021.aastal 49 873 eurot) ning ettevõtte puhaskasum oli 3076 eurot (2021.aastal oli kasum 1361 eurot).

Juhatuse liikmele 2022.aastal tasu ei makstud.

OÜ SpecialFins keskmine töötajate arv 2022. majandusaastal oli 1 töötaja.

2022.aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 10 596 eurot (2021 aastal 9470 eurot).

SPECIALFINS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.