Rohkema info nägemiseks:

SUMERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 27715; jälgijaid - 13. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta SUMERING OÜ kohta arvamuslugu!"

SUMERING OÜ hetkeolukord

Juba 27 715 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2023

OUn Sumering peamiseks tegevusalaks 2023. aastal oli kvaliteet kodutehnika, kesktolmuimejate, eksootiliste terrasside, parketi mununk ja paigaldus Eestis. Kaupu ja teenuseid mununakse nii firmadele kui ka eraisikutele.

2023. aasta munungikanive oli 591 834 eurot, kasumit saadi 14 799 eurot. 2023.aastal sai suurendatud kodutehnika varusid, kuna osadel tarnijatel olid tarneprobleemid ning soovisime hoida oma laoseisu. Oleme saavutanud hea positsiooni kesktolmuimejate valdkonnas pakkudes suurima valiku kaasaegseid ja mugavaid kesktolmuimeja lahendusi (Electrolux, Beam, jpm).

Erinevaid paigaldus- ja ehitustonid ostetakse teenusena sisse firmadelt, kes on vastava valdkonna professionaalid. Firma nimel tegutsevad ka juhatuse liikmed, kellele juhatuse liikme tasu ei makstud.

Janrgmisel majandusaastal eeldame, et olukord kinnisvara turul saab olema sarnane või natuke jahedam kui 2023. aastal.

2024.aastal plaanime suurendada enda maale toodavate toodete (kesktolmuimejad, terrassid, parketi) ja enda arendatud tehniliste lahenduste mununki ning suurendada kliendile toodete, teenuste tanislahenduste pakkumist.

2023. aastal oli firmas palgal 4 tonontajat, kellest 3 olid täistööajaga. Tononjonu kulud olid kokku 65 617 eurot.

SUMERING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.