Rohkema info nägemiseks:

FOOKUS-POOKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1048; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FOOKUS-POOKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

FOOKUS-POOKUS OÜ hetkeolukord

Juba 1048 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Pelle Vellevoog (18.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

OÜ Fookus-Pookus asutati 2003.aastal. OÜ Fookus-Pookus põhitegevus on audiovisuaalse teenuse pakkumine ja tele-, filmi- ja muu vastava tehnika rent ning hooldus. OÜ Fookus-Pookus eesmärgiks on pakkuda täielikku tehnilist ja loomingulist lahendust telesaadete, filmide, reklaamklippide jne. tootmisel.

Loodame kasvatada müüki välisklientidele ja suurendada klientide arvu Soomes ja mujal Euroopas. Lähiaastate laiem eesmärk on jätkuvalt osaleda hangetel ja edendada dokumentaalfilmide ja saadete tootmist pöörates eelkõige tähelepanu koostööle välistootjatega. Jätkame ka kinnisvaraalast tegevust. Meie omanduses olevad kinnisvaraobjektid pakuvad stabiilset üüritootlust.

Müügitulu oli 2022.a 115 877 eurot ja kasumiks kujunes 45 052 eurot.

FOOKUS-POOKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.