Rohkema info nägemiseks:

HEIDELBERG MATERIALS BETOON AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3684; jälgijaid - 53. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HEIDELBERG MATERIALS BETOON kohta arvamuslugu!"

HEIDELBERG MATERIALS BETOON AS hetkeolukord

Juba 3684 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 53 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

AS Heidelberg Materials Betoon on 2003.aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on valmis betoonisegu tootmine ja betooni, transpordi- ning pumpamisteenuste müük. Aasta esimese pooles toimus ettevõte nime muutus ja

AS HC Betooni nimeks sai AS Heidelberg Materials Betoon.

Müük 2023. aastal oli Heidelberg Materials Betoon AS-i müügitulu 16 029 tuhat eurot (2022. aastal 15 783 tuhat eurot).

Võrreldes 2022. aastaga kaubabetooni turg kahanes. Suurim projekt oli Tootsi Sopi tuulepargi vundamentide jaoks kaubabetooni tootmine.

Personal

Aruandeperioodi lõpus töötas Heidelberg Materials Betoon AS-s 35 inimest (2022. aasta lõpus 38). Keskmine töötajate arv oli 36 ja nendele välja arvestatud palkade ja lisatasude summa oli 1 627 tuhat eurot. Töötajaid koolitati töötervishoiu alaselt, mis on jätkuvalt ettevõte üks prioriteete.

Tootmine

AS Heidelberg Materials Betoon töötas viie tehasega üle Eesti. Tehased asuvad Harjumaal Maardus ja Jälgimäel,

Säreveres Järvamaal, Jõhvis ja Pärnus. Kõikides tehastes toimub jääkbetooni utiliseerimine. Covid 19 mõju jäi väheoluliseks, sest kasutasime meetmeid ning ühiskond tervikuna arvestas olukorraga.

Investeeringud

Aruandeperioodil tegi ettevõte väheseid investeeringuid masinatesse ja seadmetesse.

Kasum

Ettevõte 2023. aasta kahjum oli -51 tuhat eurot (2022. aastal oli kahjum -323 tuhat eurot).

Äritegevuse hooajalisus

Ettevõtte äritegevuse hooajalisus on otseselt seotud kaubabetooni turu aastasiseste müügimahtude kõikumistega.

Strateegilised eesmärgid

Töötame betoonitootmise keskkonnamõjude vähendamisega ja jätkusuutlikkuse tagamisega.

Riskid

Riskijuhtimine on kesksel kohal organisatsiooni strateegilises juhtimises. Heidelberg Materials Betoon hindab ja jälgib pidevalt oma tegevus- ja finantsriske. Kuigi riske ei ole võimalik täielikult vältida, oleme välja töötanud tõhusa süsteemi nende juhtimiseks. Riskijuhtimist teostame eesmärgiga mõista, hinnata ja juhtida riske ja ebamäärasusi, et suurendada ettevõtte üldiste eesmärkide saavutamise tõenäosust ning vähendada ebaõnnestumisi ja ebamäärasusi.

2024. aasta väljavaade

Seoses kõrgete intressimäärade ja Ukraina-Venemaa sõjalise konfliktiga on äärmiselt raske ennustada turu positiivset reaktsiooni aastaks 2024. Keeruline on situatsioon läbi selle elamuehituses. Suurimaks tööks on Rail Baltic projektiga seonduv.

HEIDELBERG MATERIALS BETOON AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.