Rohkema info nägemiseks:

OFFICE PARTNER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1729; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta OFFICE PARTNER OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus tõhusus ja usaldusväärsus on teie kontori toimingute südames. Office Partner OÜ juures oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme teie usaldusväärne liitlane teie tööruumi muutmisel produktiivsuse keskuseks. Olles kindlalt juurdunud tipptasemel kontori- ja kaubandustehnoloogia pakkumises, oleme turul välja kujunenud kui kõigi teie kontorivajaduste esmane allikas.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Meie erialaks on kontori- ja kaubandustehnoloogia müük ning hooldus, tagades oluliste tarvikute kohese kättesaadavuse. See pühendumus kajastub meie laialdases inventaris, mis uhkeldab laia valikuga koopiamasinate, printerite ning originaal- ja ühilduvate toonerikassettide osas. Me ei paku ainult vajalikke tööriistu, vaid pakume ka kõikehõlmavaid teenuseid, sealhulgas toonerikassettide täitmist, hooldust ja remonti teie hinnatud seadmetele.

Office Partner OÜ juures mõistame, et aeg on raha. Seetõttu lubame hoida teie tegevust sujuvana meie kiire ja tõhusa teenindusega. Meie loosung, 'Tõhusus tööl!', võtab kokku meie pühendumuse tagada, et teie kontor töötaks nagu hästi õlitatud masin. Olgu teil vaja koolikaupu, kontoritarbeid või poeseadmeid, meil on teid kaetud kvaliteetsete toodete ja asjatundliku teenindusega.

Meie oskused arvutite remondis ja hoolduses tagavad, et teie tehnoloogia on alati esmaklassilises seisukorras, minimeerides seisakuid ja maksimeerides teie ettevõtte potentsiaali. Oleme uhked, et oleme terviklik lahendus kontoriseadmete müügiks ja rendiks, pakkudes teenuseid nagu köitmine ja suhtlus, et suurendada teie kontori funktsionaalsust.

Külastage meid aadressil Sepa 21, Tartu, või võtke meiega ühendust numbril +372 7420 587 või e-posti aadressil info@kontorimaailm.ee küsimuste või toe saamiseks. Haarake lubadusest produktiivsemale töökohale koos Office Partner OÜ-ga, kus teie kontori tõhusus on meie peamine prioriteet.

Kontakt

OFFICE PARTNER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart T.

Abivalmid ja professionaalsed!

- Kati M.

Suurepärane valik tooteid!

- Laura P.

Usaldusväärne partner tööl!

Kuidas saada paremat trükikvaliteeti oma kontoriprinterilt?

Printerid on igas kontoris asendamatud, kuid nagu iga tehnoloogiaseade, vajavad nad optimaalseks tööks regulaarset hooldust. Printeri hoolduse eiramine võib viia tootlikkuse languseni ja suurenenud kuludeni. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et teie kontoriprinter võib vajada ülevaatust. Sagedased paberiummistused Paberiummistused võivad olla kontoriprinterites tavaline tüütus. Need juhtuvad, kui paber jääb printeri mehhanismi kinni, tihti vale joonduse või vale paberi tüübi kasutamise tõttu. Regulaarne hooldus aitab ennetada paberiummistusi, tagades, et printeri rullid ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on erinevad toonerikasseti tüübid ja millised on nende omadused?

Toonerikassett on laserprinteris kasutatav komponent, mis sisaldab tooneripulbrit, mida kasutatakse paberile kujutiste ja teksti loomiseks. See pulber on peen,
ssb.ee
Toonerikassett on laserprinteris kasutatav komponent, mis sisaldab tooneripulbrit, mida kasutatakse paberile kujutiste ja teksti loomiseks. See pulber on peen, kuiv segu plastiosakestest, süsinikust ja värvainetest, mis kuumutamisel ja paberile surumisel moodustavad trükitud lehe. Kvaliteetne tooner on selge ja terava trükise saamiseks hädavajalik. Hea toonerikassett tagab järjepideva printimiskvaliteedi, vähendab printeri kahjustamise riski ja pikendab teie printimisseadmete eluiga. Toonerikassettide tüübid OEM kassetid on toodetud sama brändi poolt, mis valmistab printereid. Need on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.