Rohkema info nägemiseks:

MUSTVEE TERVIS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 948; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MUSTVEE TERVIS SA kohta arvamuslugu!"

MUSTVEE TERVIS SA hetkeolukord

Juba 948 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne 2023

SA Mustvee Tervisel on põhitegevuseks iseseisva statsionaarse ja ambulatoorse õendusabi teenuse osutamine ümbruskonna elanikele. Asutusel on haiglahoone Tartu 59 ja Tervisekeskuse hoone aadressil Kastani 40. Haiglas on 20 voodikohta. Kuna haigekassa leping on meil vaid 10 voodile, siis 10 voodikohale osutame tasulist hooldusteenust.

2023 aastal laiendasime haiglahoonet. Hoolduspatsientidele on 26 kohta hooldekodus

Kohad on täidetud ja valdadega on sõlmitud lepingud osaliseks hoolduskoha tasumiseks.

Tegevusload on tähtajatud.

Eesti Haigekassaga on sõlmitud ravi rahastamise lepingud iseseisva statsionaarse õendusabi ja koduõendusteenuse osutamiseks. Veel on haigekassaga leping ka günekoloogi teenuse osutamiseks.

Tervisekeskuse ruumides osutatakse füsioterapeudi teenust(lastele ja täiskasvanutele), vastu võtab ämmaemand ja günekoloog. Samuti tehakse ultraheli ja labori uuringuid.

Üürile on antud ruumid kahele perearsti praksisele ja Piiri Hambaravile.

Asutuse eesmärgiks on anda kvaliteetset õendusabiteenust. Selle nimel kindlustame personalile iga aastased erialased täiendused, püüame leida vahendeid parandada nii personali kui ka patsientide olmetingimusi.

Tervisekeskuse hoones on keldriruumide kabinetid välja renditud erinevate teenuste osutajatele (iluteenused). Haigla juures olevad garaažid on antud rendile OÜ Mustremile.

2020-2022 aastatel Venemaa - Eesti piiriülese koostöö programmi 2014 – 2020 raames teostati aastatel projekti ER153 „Professionaalsete ja kohalike kogukondade koostöö tervishoiuteenuste, rehabilitatsiooni ja sotsiaalse kaasatuse kvaliteedi parandamiseks Eesti ja Venemaa piirialadel“.

Projekti kogueelarve oli 120 283,80 eurot. Mustvee Tervis SA, kui projekti juhtpartneri eelarve on 64 730,80 eurot, millest toetuse osa on 49 998,06 eurot. Omaosaluse summa on 14 732,74 eurot.

Projekt aitas parandada tervishoiuteenuste, rehabilitatsiooni ja sotsiaalse kaasatuse kvaliteeti ning edendada koostööd professionaalsete ja kohalike kogukondade vahel. Lisaks projekti raames toimusid Kaasamise Päevad, mille eesmärk oli muuta ühiskond tolerantsemaks ja tähelepanelikumaks erivajadustega inimeste igapäevase elukvaliteedi suhtes. Projekti abil sai personal mitmeid vajalikke koolitusi.

Mustvee vald andis haiglahoonega piirneva krundi SA Mustvee Tervisele. Sinna projekti ER196 raames rajasime puhkeala piirdeaiaga (maksumus 32 936 eurot). Mustvee Tervis Sihtasutus,

Mustvee Vallavalitsus ja Alutaguse Vallavalitsus osalesid projektis ”InSociety - From Inclusion

Days to an Inclusive Society”. Projekti juhtpartneriks oli Mustvee Tervis SA, projekti kogu eelarve on 110 000 eurot, millest Eesti EL välispiiri programmi 2014-2020 toetus on 99 000 eurot.

Tegevused viidi ellu perioodil 04.05.2023 – 03.11.2023.

Projekti üldeesmärk oli suurendada Mustvee Tervis SA projekti "ERgonoomika" tulemuste nähtavust läbi projekti parimate praktikate ehk "Kaasamispäevade" laiema rakendamise. Projekti tegevused olid järgmised: 1 Kaasamispäev iga projektipartneri juures. Kaasamispäevade raames tutvustati projekti "ERgonoomika" raames parimaid praktikaid puuetega inimeste igakülgseks kaasamiseks ühiskonnaellu. Kehaliste võimete arendamiseks soetatakse igale projektipartnerile ergonoomiliste treeningseadmete komplekt puhkealadega. Ergonoomiliste treeningseadmete komplektide abil aidati luua keskkond, kus on igapäevased võimalused puuetega inimeste sotsiaalseks lõimumiseks ja kaasava ühiskonna arendamiseks. „Kaasamise päevade“ raames toimusid kohtumised treener-füsioterapeudiga, kelle juhtimisel said ürituse külastajad ja eriti erivajadustega inimesed tutvuda treeningvahendite ja elementaarsete tervist edendava kehalise tegevusega.

MUSTVEE TERVIS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.