Rohkema info nägemiseks:

MUSTVEE TERVIS SA

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 889; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MUSTVEE TERVIS SA kohta arvamuslugu!"

MUSTVEE TERVIS SA hetkeolukord

Juba 889 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

SA Mustvee Tervisel on põhitegevuseks iseseisva statsionaarse ja ambulatoorse õendusabi teenuse osutamine ümbruskonna elanikele.

Asutusel on haiglahoone Tartu 59 ja Tervisekeskuse hoone aadressil Kastani 40. Haiglas on 20 voodikohta. Kuna haigekassa leping on meil vaid 10 voodile, siis 10 voodikohale osutame tasulist hooldusteenust. Tegevusload on tähtajatud.

Eesti Haigekassaga on sõlmitud ravi rahastamise lepingud iseseisva statsionaarse õendusabi ja koduõendusteenuse osutamiseks. Veel on haigekassaga leping ka günekoloogi teenuse osutamiseks. Tervisekeskuse ruumides osutatakse füsioterapeudi teenust, vastu võtab ämmaemand ja günekoloog. Samuti tehakse ultraheli ja labori uuringuid.

Üürile on antud ruumid kahele perearsti praksisele ja Piiri Hambaravile.Tervisekeskuse hoones on keldriruumide kabinetid välja renditud erinevate teenudste osutajatele. (juuksur,kosmeetik). Haigla juures olevad garaažid on antud rendile OÜ Mustremile.

Asutuse eesmärgiks on anda kvaliteetset õendusabiteenust. Selle nimel kindlustame personalile igaaastased erialased täiendused, püüame leida vahendeid parandada nii personali kui ka patsientide olmetingimusi.

Haiglas on tehtud remonti kahes palatis, pesumajas ja duširuumis. Köögis on välja vahetatud külmik,tööpinnad, kraanikausid ja ostetud uusi köögitarvikuid (nõud, potid ja pannid jne). Koridoris on elektrisüsteemid vahetatud. Haigla katlamajas on paigaldatud elektriboiler ja parandatud katus. Jäätmekonteinerite jaoks on ehitatud varjualused. Ehitatud on haiglahoonele lisa ruum lahkunute ärasaatmiseks. Veel on haigla juures alustatud hoone laiendust 8 palati jaoks. Kokku saab juurde 16 hoolduskohta.

Mustvee vald andis haiglahoonega piirneva krundi SA Mustvee Tervisele. Sinna planeerime puhkeala, kus võimalik tegeleda erinevate tegevustega (liikumistrenazöörid jm.)

Venemaa - Eesti piiriülese koostöö programmi 2014 – 2020 raames on sõlmitud toetusleping projektiks ER153 „Professionaalsete ja kohalike kogukondade koostöö tervishoiuteenuste, rehabilitatsiooni ja sotsiaalse kaasatuse kvaliteedi parandamiseks Eesti ja Venemaa piirialadel“ (Cooperation of professional and local communities to improve quality of healthcare services, rehabilitation and social inclusion in border areas of Estonia and Russia)/Ergonomics. Projekti juhtpartner Mustvee Tervisekeskus ja Programmi korraldusasutus sõlmisid projekti elluviimiseks toetuslepingu 11. augustil 2020. Projekti kogueelarve oli 120 284 eurot. Tähtaeg oli 1. septembrist 2020 kuni 31. augustini 2021. Mustvee Tervis

SA, kui projekti juhtpartneri eelarve on 64 730 eurot, millest toetuse osa on 49 998 eurot ehk 77,24%. Omaosaluse summa on 14 733 eurot.

Eesti – Vene projekti, mis sai alguse 2020. aasta augustis, lõpptähtaeg pikenes veebruarikuusse 2022. Projekt aitas parandada tervishoiuteenuste, rehabilitatsiooni ja sotsiaalse kaasatuse kvaliteeti Eesti ja Venemaa piirialadel ning edendada koostööd professionaalsete ja kohalike kogukondade vahel. Lisaks on projekti raames läbi viidud Kaasamise Päevad, mille eesmärgiks oli muuta ühiskond tolerantsemaks ja tähelepanelikumaks erivajadustega inimeste igapäevase elukvaliteedi suhtes. Projekti abil sai personal mitmeid vajalikke koolitusi.

SA Tartu Kiirabiga on kokkulepe uue kiirabihoone ehitamiseks meie krundile Kastani 40.

2022. aastal tõstsime asutuses oma võimaluste piires töötajate töötasu 10%.

Mustvee Tervisel on üheliikmeline juhatus ja viieliikmeline nõukogu. Nõukogu liikmed tasu ei saa. Aruandeaasta töötajate keskmine arv oli 22,05, töötajate brutotöötasu oli 340 830 eurot.

Peamised finantssuhtarvud 2022

Likviidsus (raha / lühiajalised kohustised; kordades) - 0,31; 2021 - 0,53

Lühiajaline maksevõime (käibevara / lühiajalised kohustised: kordades) - 1,34; 2021 - 1,32

Kohustiste osakaal varadest (kohustised*100/varad; %) - 16,67; 2021 - 18,21

Laenukohustiste osakaal varadest (laenuvõlad*100/varad; %) - 11,11, 2021 - 8,76

MUSTVEE TERVIS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.