Rohkema info nägemiseks:

ALGAVEOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1139; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALGAVEOD OÜ kohta arvamuslugu!"

ALGAVEOD OÜ hetkeolukord

Juba 1139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Algaveod põhitegevusala on kodus tahkekütuse (puitbrikett, turbabrikett, puidugraanul, kivisüsi, küttepuu jne) jaemüük. Küttekontor asub

Rakveres.

Tulud, kulum ja kasum 2022.aastal moodustas ettevõtte müügitulu 813,5 tuhat eurot, mis oli 78,1% suurem kui eelmisel aastal. Kogu käive oli Eesti Vabariigis. OÜ

Algaveod 2022 aruandeaasta puhaskasumiks kujunes 19,4 tuhat eurot. 2022.aasta põhivarade kulum moodustas 18,4 tuhat eurot. Müüdud kaupade, toore, materjali ja teenuste kulu oli 715,0 tuhat eurot. Mitmesugused tegevuskulud olid 6,8 tuhat eurot.

Personal

Keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 2 töötajat (2021.a. 3 töötajat) .Ettevõtte tööjõukulud moodustasid 38,3 tuhat eurot. Ettevõtte juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liige on ka tegevjuht. 2022.aastal maksti juhatuse liikmele tasusid 10,1 tuhat eurot. Juhatuse liikmele ei ole ettenähtud lahkumisel või tagasikutsumisel mingeid täiendavaid kompensatsioone ega hüvitisi.

Investeeringud

Aruandeaastal investeeringuid ei tehtud.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Ettevõtte majandustegevust mõjutasid 2022.aastal kaupdae hindade muutus turul, seadusandlus ja kohaliku turu areng.

Hiljutine energiahindade tõus ja ülemaailmsed tarnehäired tõstavad kulusid mõjutades hindu.

Raamatupidamise aastaaruanne on koostatud, lähtudes tegevuse jätkuvuse printsiibist.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Algaveod põhieesmärguks järgmisel majandusaastal on teenuste turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

2022.aastal ei ole tehtud arengu- ja uurmisväljaminekuid.

2023.aastal plaanitakse jätkata samal tegevusalal.

Juhtkonna hinnangul on ettevõte jätkusuutlik.

ALGAVEOD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.