Rohkema info nägemiseks:

KOO-MET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 244; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOO-MET OÜ kohta arvamuslugu!"

KOO-MET OÜ hetkeolukord

Juba 244 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KOO-MET OÜ on Eesti kapitalil baseeruv ettevõte, mis asutati 2003. aasta aprillikuus. KOO-MET OÜ peamised tegevusalad on: (cid:127) täienduskoolituse korraldamine kestvusega kuni 6 kuud; (cid:127) koostöö kutseeksamikeskustega; (cid:127) kutseomistusprotsessi organiseerimine; (cid:127) kutseeksamite korraldamine; (cid:127) kutsetunnistuste väljastamise ja registreerimise korraldamine; (cid:127) konsultatsioonid eelpool toodud tegevusaladel; (cid:127) kutseomistusprotsessiga seonduvate materjalide väljatöötamine.

Vastavalt Masina-, Metalli- ja Aparaaditööstuse Kutsenõukogu 26.11.2013 koosoleku otsusele nr 7 tegutses

KOO-MET OÜ kutse andja rollis kuni 25.11.2018. Kutse andja õigused lõppesid 25.11.2018 ning otsustati uueks perioodiks kutse andja õigusi mitte taotleda.

Seetõttu 2022.a ettevõttel põhitegevust ei toimunud ning ei ole leitud ka uusi tegevussuundi. Osanikega on jätkuvalt plaanis ettevõtte jätkamise teemalised arutelud.

COVID-19 ettevõttele otsest mõju ei omanud.

Energiakriisil ja sõjal Ukrainas ei ole ettevõtte tegevusele ja majanduslikule seisule mõju olnud ning seda ei ole ette näha ka järgmisel perioodil.

2022.a. ettevõttel töötajaid ei olnud.

Juhatuse liikmele tema kohustuste täitmise eest tasu ei ole makstud.

Kaia Lõun juhatuse liige

KOO-MET OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.