Rohkema info nägemiseks:

LEPP JA NAGEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 304; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LEPP JA NAGEL kohta arvamuslugu!"

LEPP JA NAGEL OÜ hetkeolukord

Juba 304 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas OÜ Lepp ja Nagel kirjastamistegevust koostöös kirjanik Paavo Matsiniga.

Aasta algul jõudis kauplustesse artiklikogumik “Kirjandus ja alkeemia”, aasta lõpul ilmus romaan “Lenini valss”.

Aktiivselt jätkus ka koostöö Eesti Pärimusmuusika Keskusega rahvamuusika õpetamisel ja tutvustamisel. Üle Eesti toimusid mitmed kontserdid ja koolitused. Salvestati videoõppematerjali rahvapillide ning mulgikeelsete laulumängude kohta.

Nimetatud tegevuste kõrval pakkus OÜ Lepp ja Nagel nii kujundusteenust kui kujunduskonsultatsioone. Olulisemateks klientideks olid TÜ Viljandi Kultuuriakadeema, Taska

Film, Kohvik Fellin ja Viiratsi Angerjafarm.

OÜ Lepp ja Nagel põhitegevusteks 2022. a olid kirjastamine, muusikakoolitused ning raamatukujunduste, reklaambroshüüride, raamatute ja graafiliste lahenduste valmistamine.

2022. a soetati firma edasise arengu huvides uus arvuti MacBookPro. See võimaldab ettevõttel tulevikus paremini oma eesmärke täita.

2022. a. turustati firma toodangust ja teenustest 100% Eestis.

2023. aastal on plaanis ettevõtte käivet ja kasumit suurendada hakates lisaks senistele tegevusvaldkondadele pakkuma uusi teenuseid arvutianimatsiooni, veebidisaini ning audio-videotoodangu näol.

Juhatuse liikme tasusid ei makstud.

LEPP JA NAGEL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.