Rohkema info nägemiseks:

TVC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4385; jälgijaid - 18. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta TVC OÜ kohta arvamuslugu!"

TVC OÜ hetkeolukord

Juba 4385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

TVC OÜ on ladustamise ja logistika lahendusi pakkuv ettevõtte, mis asutati transpordi- ja logistika alaseid teenuseid pakkuva ettevõttena 2003.

aasta sügisel. Ettevõtte majandustegevus käivitus kohe peale asutamist (müügijärgse teeninduse logistika pakkumisega Tallinnas). Täna oleme järjest rangemalt keskendumas ainult ladustamise- ja logistika lahendustele. Põhitegevusena võtame vastu, hoiustame ja anname välja ning ei tegele transporditeenuse pakkumise ega vahendamisega. Meie pakutavad lahendused on Motohotell, Panipaik, Terminal ja Keskladu. Viimaste aastate strateegia (pakkuda võimalikult laia hoiustamise lahenduste valikut) on olnud edukas. Laiapõhjaline pakutavate lahenduste valik tagab ettevõttele vajaliku stabiilsust.

Aruande majandusaasta kõige kesksem küsimus oli seotud töötasude tõstmisega. Juba eelmise majandusaasta lõpukuudel olime sunnitud reageerima. Ühe meetmena liikusime kiirkorras rohkem tulemustasu skeemile. Kui varasemalt oli tulemustasu toetava proportsiooniga, siis käesoleval majandusaastal moodustas tuemustasu töötasust juba enamuse ning antud reformiga jätkame ka järgmisel majandusaastal. Vajadus vahetult ja kiiresti reageerida meist sõltumatutele muutustele lõi olukorra, kus me püüdsime ja jätkame püüdlust töötajate töötasud siduda vahetu teenistusega, mida saame enda poolt pakutavate tööalaste operatsioonide katteks. Surve töötasude osas oli mitmepõhjuseline ning need põhjused avaldusid üksteise järel. Esmalt olemasoleva töötasu taseme juures raskus töötajate kaasamisel ning sellele järgi tõusnud energiahinnad, mis töötajate sissetulekute kasvu ootamatult tühistasid. Reageerisime ja seda enda vahendite arvelt. Läbirääkimised hinnastuse muutmiseks klientidega õnnestusid, kuid sinna jäi sisse lepingu muudatuste reeglitekohane etteteatamise aeg. Kokkuvõttes tuli kogunenud maksuvõlg ajatada.

Pika visiooni raames jätkasime tööd protsesside arendamise ja uute klientide kaasamise kallal. Tegevjuhi ja ettevõtte administratiivse paneeli rolli tervikuna sealjuures ei saa alahinnata. Vastu on võetud otsused ladustamise tehnoloogia arendamiseks, sealjuures hõlmab see nägemust robot-lao elementide juurutamiseks. On leitud meetodeid olemasolev pinna tõhusamaks koormamiseks, missuguste plaanidega lähme aktiivselt uuel majandusaastal kohe ka edasi. Omaette sihina on olnud eesmärk loobuda igasugusest transpordi vahendamisest. See ei ole meie põhitegevus ning me ei saa seda juurdehindlusega edasi müüa. Oleme klientidele leidnud tarnete lahendamiseks vastavad tehnoloogiad ja koostööpartnerid ning vajalik tehniline töö ka teostanud. Transpordi käibe osakaal sai tubli languse ning me soovime järgneval aastal transpordi vahendamisest igal juhul loobuda.

Kokkuvõttes majandusaasta õnnestus. Meie käive, vaatamata transpordi osakaalu langusele, pisut kasvas. Kasvu peamiselt toetas uute klientide lisandumine, mistõttu võtsime juurde laopinda, kuid ka hinnastuse muutus olemasolevate klientidega aitas käibe kasvule kaasa.

Viimase suurem mõju, seoses lepingutest tuleneva hinna muutmise etteteatamise ajaga, kandub küll järgmisesse majandusaastasse.

Uuel majandusaastal soovime jätkata protsesside arendamist. Erilist tähelepanu pöörame ladustamise meetodite tõhustamisele. Soovime värskendada oma veebilehte ning pöörata fookuse uute klientide kaasamisele. Näeme e-kaubanduse teenendamisel potentsiaali. Soovime selles osas jõuda konkreetsete pakkumisteni, paremal juhul isegi koostöö projektideni. Väljakutse on luua võimekus vastu võtta uusi kliente juba olemasoleva laopinna baasil - kasvatada käivet kulusid kasvatamata.

Juhatuse liikmele maksti kalendriaasta jooksul tasusid brutosummas 2 554 eurot. Ettevõttel oli aasta jooksul keskmiselt 17 täistöökohta ning töötajatele arvestatud töötasude kogusumma koos sotsiaalmaksudega oli 378 741 eurot.

TVC OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.