Rohkema info nägemiseks:

BALTIC DISC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 883; jälgijaid - 17. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta BALTIC DISC OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Baltic Disc OÜ usub digitaalmeedia võimesse säilitada, esitleda ja edendada sisu kõige mõjusamal viisil. Meie missioon on pakkuda kvaliteetseid digitaalmeedia tootmisteenuseid ettevõtetele, kunstnikele ja eraisikutele. Pakume mitmekülgset tootevalikut, sealhulgas CD-d, fotopaberit, mälupulki ja mälukaarte, mis vastavad usaldusväärsuse ja jõudluse kõrgeimatele standarditele. Lisaks pakume CD, DVD ja Blu-ray tootmisteenuseid, pakkudes projektidele professionaalset viimistlust.

Samuti mõistame detailide tähtsust ning pakume laia valikut pakendilahendusi ja tarvikuid. Meie eesmärk on olla teie ühekordne pood kõigi digitaalmeedia vajaduste jaoks. Kutsume teid külastama meie poodi Tallinna ääres või ostma mugavalt meie veebipoest. Baltic Disc OÜ ei ole pelgalt toodete müüja; meie eesmärk on aidata teil digitaalmaailmas jäädavat muljet avaldada. Avastage meie juures, kus digitaalmeedia kohtub tipptasemega.

Kontakt

BALTIC DISC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Paul S.

Olen väga rahul nende teenustega! Kiire ja usaldusväärne kohaletoimetamine tegi muljetavaldava kogemuse.

- Karin S.

Suurepärane tootekvaliteet ja abivalmis klienditeenindus. Sain just selle, mida vajasin.

- Taavi T.

Nende toodete valik on muljetavaldav. Leidsin kõik, mida vajasin oma projekti jaoks.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.