Rohkema info nägemiseks:

JANCIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 650; jälgijaid - 23. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JANCIS OÜ kohta arvamuslugu!"

JANCIS OÜ hetkeolukord

Juba 650 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Jancis kui ettevõte tegutseb alates 01.04.2004. Tartumaal juriidilisel aadressil Kambja vald Soinaste küla Sõnajala 2. Ettevõte annab 100% ettevõtja OÜ Jancis majandustulemusest. Ettevõte tegeleb juurviljade esmase müügiks ettevalmistuse ning transpordiga ostjani (100 % kogu käibe mahust) Tartu linna piires . Ettevõtte peamisteks klientideks on Tartu linna toitlustusettevõtted, eraisikud ja teised ettevõtted. Lõppenud 2022.majandusaastal oli OÜ Jancise netokäive 42426 eurot ning kasum 1701 eurot. Nimetatud majandus näitajatega saavutati käibeeesmärki 40000eurot ja täitus kasumieesmärk mis oli 1000 eurot. Kasumisse jõudmiseks said üle vaadatud kulud ja optimeeritud need. Majandusaastal 2023 planeeritakse käibeks 60000 eurot ja puhaskasumiks 4000 eurot. Alustatakse uute toodete valmistamise ja turustamisega, mis toetavad käibekasvu ja ka kasumi suurenemist. OÜ Jancis juhatuse liikmetele töötasu ei makstud. Ettevõtja ei oma väljastatud garantiisid ja potensiaalseid kohustusi,mida ei ole kajastatud antud majandusaasta aruandes. Juhatuse liikmetele nende tagasikutsumisel või ametist lahkumisel tasu ning soodustusi ette nähtud ei ole.

Janis Jaomaa juhatuse liige

JANCIS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.