Rohkema info nägemiseks:

ROVELSTEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 976; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROVELSTEN OÜ kohta arvamuslugu!"

ROVELSTEN OÜ hetkeolukord

Juba 976 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

OÜ Rovelsten põhitegevus on projektijuhtimine, tõlketeenused ja sõiduautode ja väikebusside (täismassiga alla 3,5 t) müük . 2023. aastal jätkus

ROVELSTEN OÜ traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal moodustas ROVELSTEN OÜ müügitulu 51 tuh. eur.

OÜ Rovelsten aruandeaasta kasumiks kujunes 2 tuh. eur

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeringud põhivarasse oli 1 tuh. eur.

Personal

ROVELSTEN OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1 töötaja. 2023. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 3 tuh eur.

Juhatuse liikmete tasu ei kehtestatud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Rovelsten põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on käive suurendamine, uute klientide otsimine, olemasolevate klientidega kontakti arendamine, teenindamise kvaliteedi parendamine, teenindussfääri laiendamine.

ROVELSTEN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.