Rohkema info nägemiseks:

LUX EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8740; jälgijaid - 14. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUX EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

LUX EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 8740 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 22 korda.

Tegevusaruanne 2023

Lux Eesti OÜ tegevusaruanne 2023 1. Ettevõte

Lux Eesti OÜ kuulub 1901 aastal asutatud Lux International AG rahvusvahelise otsemüügi kontserni.

Asutatud 1901 aastal, on ettevõttel selja taga 120-aastane ajalugu. Ettevõte on end tõestanud, kui üks tuntumaist ja parema reputatsiooniga ettevõtetest kõrgekvaliteetsete majapidamistoodete otsemüügi vallas. Eestis müüdi esimesed tooted aastal 1921.

Enam kui 120 aasta jooksul on Lux olnud teerajaja ülemaailmses miljardilises otsemüügitööstuses.

120 aastat on Lux keskendunud kolmele põhitegevusele: loonud, tootnud ja müünud innovaatilisi, kõrgekvaliteetseid tooteid. 120 aastat inseneride ja arendajate teadmisi, mis on muutnud Lux brändi tänapäeva kodutehnika lipulaevaks.

2. Ettevõtte põhiväärtused.

Meie visioon on selge - olla parim tervisliku kodu tooteid pakkuv otsemüügiettevõte meie regioonis, parandada meie partnerite ja klientide elukvaliteeti.

3. Kliendi kasu ja tooted nMeie nõustajad demonstreerivad Lux´i toodete kvaliteeti, seal kus neid kasutatakse – kodus või kontoris.

nKliendile on võimalik ise veenduda toote vajalikkuses ja kvaliteedis.

nOtsene ja igapäevane kontakt meie klientidega üle kogu regiooni aitab kiiresti rakenda klientide ettepanekuid toote arenduses.

nKõrgkvaliteetsed tooted koos kõrgekvaliteetse teenindusega. See tähendab toodete tasuta kohale vedu, turu pikemaid garantiiaegasid ning iga aastast tasuta järel teenindust veendumaks, et kõik oleks nii nagu peab.

n24 h online abi telefon nKulutarvikuid, nagu tolmukotid või filtrid, on võimalik osta Interneti teel, otsepostituse kaudu või järel teeninduse spetsialistilt.

nKõik vajaliku kodust lahkumata – 24h.

Erilist tähelepanu pööratakse sellistele terviseprobleemidele nagu allergia ja astma. Lux on ainus puhastussüsteem turul mis kasutab Mediclean kahekordse HEPA filtriga filtreerimissüsteemi. See on parim mitme astmeline õhu puhastuse süsteem, kus

LUX EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.